قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۶/۱۰

هشدار فرماندهان نظامی آمریکا درباره پیامدهای جنگ علیه ایران/ چاک شومر: زنگ خطر به صدا درآمده است

رهبر دموکرات‌های سنای آمریکا ، هشدار داد که فرماندهان نظامی ایالات متحده نسبت به پیامدهای بلندمدت جنگ علیه ایران برای توان دفاعی و امنیت داخلی آمریکا ابراز نگرانی کرده‌اند.
 هشدار فرماندهان نظامی آمریکا درباره پیامدهای جنگ علیه ایران/ چاک شومر: زنگ خطر به صدا درآمده است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

چاک شومر، رهبر اقلیت دموکرات سنای آمریکا، در واکنش به گزارش‌های منتشرشده درباره هشدار مقام‌های ارشد نظامی به پیت هگست، وزیر جنگ این کشور در خصوص جنگ ایران، با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس و همچنین در جریان یک سخنرانی، دولت ترامپ را به دلیل ادامه دادن به این جنگ متجاوزانه علیه ایران به باد انتقاد گرفت و خواستار پایان فوری این درگیری شد.

شومر در پیام خود با اشاره به گزارش واشنگتن‌پست مبنی بر هشدار چند تن از فرماندهان ارشد نظامی آمریکا به وزیر جنگ آمریکا نوشت: «فرماندهان نظامی زنگ خطر را به صدا درآورده‌اند و به پیت هگست درباره آسیب‌های بلندمدت تداوم جنگ بی‌محابای ترامپ علیه ایران هشدار داده‌اند. دست از به خطر انداختن جان آمریکایی‌ها بردارید. همین حالا به جنگ پایان دهید.» …




 اخبار جدید

 چرا اینقدر نگران قضاوت دیگران هستیم؟
۴۹ دقیقه قبل / سایت رکنا

چرا اینقدر نگران قضاوت دیگران هستیم؟

شاید همیشه مسئله کمبود اعتماد به نفس نباشد. خودآگاهی افراطی و ترس از قضاوت دیگران چگونه می تواند اضطراب اجتماعی و اجتناب ایجاد کند؟

 دستخط رهبر معظم انقلاب خطاب به فرمانده هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
۲۵ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

دستخط رهبر معظم انقلاب خطاب به فرمانده هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

تهران - ایرنا - حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه ای در پیامی خطاب به فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کردند: از مجاهدتهای خود و همرزمان گمنام و مظلومتان خیلی کم نوشته اید؛ همچنانکه رفتار مخلصین همواره اینطور بوده است. امّا اثری که به حکمت الهیه از این خصوصیت ناشی می شود ان‌شاء الله، محبت و اعتباری است که حضرت حق جل و علا برای صاحبان اخلاص قرار می‌دهند و انواع برکتها و پیروزی ها.

 ترامپ در سازمان ملل از حل سریع مسئله ایران گفت؛ تهدید هم روی میز ماند
۴۷ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

ترامپ در سازمان ملل از حل سریع مسئله ایران گفت؛ تهدید هم روی میز ماند

دونالد ترامپ در سخنرانی مجمع عمومی سازمان ملل مدعی شد آمریکا و ایران حتماً مسئله را حل خواهند کرد و این اتفاق به‌سرعت رخ خواهد داد.

 گلایه اتابک از خودروسازان: مردم از کیفیت خودروهای ساخت داخل راضی نیستند
۴۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

گلایه اتابک از خودروسازان: مردم از کیفیت خودروهای ساخت داخل راضی نیستند

وزیر صمت با انتقاد از وضعیت فعلی کیفیت خودروهای داخلی و خدمات پس از فروش آن‌ها، تأکید کرد که خودروسازان باید پیش از تمرکز صرف بر تیراژ تولید، برای جلب رضایت مردم تدبیر کنند.

 پایان مرگبار انتقام خیانتکارانه زن جوان از شوهر
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

پایان مرگبار انتقام خیانتکارانه زن جوان از شوهر

پرونده زنی که برای گرفتن انتقام از شوهر خیانتکارش خودش خیانت کرد و باعث مرگ مرد جوان شد در حال رسیدگی است.

 انعقاد قرارداد ۱۰ هزار میلیارد ریالی قبولی اتکایی در بتهران با آسیا و البرز
۴۲ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

انعقاد قرارداد ۱۰ هزار میلیارد ریالی قبولی اتکایی در بتهران با آسیا و البرز

شرکت بیمه اتکایی تهران رواک از پذیرش تعهدات جدید در قالب قراردادهای اتکایی مشارکت با شرکت‌های بیمه آسیا و بیمه البرز به ارزش ۱۰ هزار میلیارد ریال خبر داد.

سه شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ - 22 September 2026