قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۲ ساعت قبل

قیمت خانه‌ در مناطق شرقی و مرکزی تهران چند شده‌؟

دنیای اقتصاد؛ قیمت خانه‌های میانسال در مناطق شرقی و مرکزی تهران، فاصله قابل‌توجهی با یکدیگر دارد.
 قیمت خانه‌ در مناطق شرقی و مرکزی تهران چند شده‌؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد ؛ قیمت خانه‌های میانسال در مناطق شرقی و مرکزی تهران، فاصله قابل‌توجهی با یکدیگر دارد.

بررسی‌های گروه مسکن روزنامه «دنیای اقتصاد» از فایل‌های پیشنهادی فروشندگان در سکوهای آنلاین نشان می‌دهد متوسط قیمت پیشنهادی آپارتمان‌های ۱۰ تا ۲۵ سال ساخت در مناطق ۸، ۱۳ و ۱۴، حدود ۱۸۹ میلیون تومان به ازای هر مترمربع است.

در مناطق ۹، ۱۰، ۱۱ و ۱۲ اما متوسط قیمت پیشنهادی به حدود ۱۴۵ میلیون تومان می‌رسد.

البته این اعداد، قیمت‌های پیشنهادی فروشندگان هستند و قیمت نهایی معاملات می‌تواند با توجه به شرایط بازار و چانه‌زنی طرفین متفاوت باشد.

تراز، قیمت خانه‌های میانسال در مناطق شرقی و مرکزی تهران را زیر ذره‌بین قرار می‌دهد. …




 اخبار جدید

 📸 یکشنبه ۲۲ شهریور| پانصد و پنجاه و سومین شماره از «روزنامه چارسوق»
۴۸ دقیقه قبل / سایت اقتصاد 120

📸 یکشنبه ۲۲ شهریور| پانصد و پنجاه و سومین شماره از «روزنامه چارسوق»

️روزنامه چارسوق

 انصارالله: ترورها هرگز خللی در اراده مقاومت فلسطین ایجاد نخواهد کرد
۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

انصارالله: ترورها هرگز خللی در اراده مقاومت فلسطین ایجاد نخواهد کرد

انصارالله یمن تاکید کرد: تداوم ترور رهبران مقاومت نمی‌تواند هیچ خللی در عزم و اراده ملت فلسطین ایجاد کند.

 تحول در زنجیره ارزش زعفران و گیاهان دارویی خراسان رضوی - تسنیم
۱۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

تحول در زنجیره ارزش زعفران و گیاهان دارویی خراسان رضوی - تسنیم

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی خراسان رضوی از تکمیل زنجیره محصولات استراتژیک چون زعفران و عبور از خام فروشی خبرداد.

 چین کنار ایران؛ وتو روی میز
۱۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

چین کنار ایران؛ وتو روی میز

طبق اظهارات نماینده چین در نشست شورای امنیت، موضع پکن را می‌توان در سه محور «توقف جنگ و ترویج مذاکرات، مخالفت با فشار» خلاصه کرد.

 بارندگی در 10 استان/ احتمال وقوع بارش‌های سیل‌آسا در برخی مناطق کشور
۱۵ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

بارندگی در 10 استان/ احتمال وقوع بارش‌های سیل‌آسا در برخی مناطق کشور

مدل‌های هواشناسی از بارندگی در 10 استان و احتمال وقوع بارش‌های سیل‌آسا در برخی مناطق کشور خبر می‌دهند.

 چه نوشت‌افزارهایی برای بچه‌ها جذاب‌تر است؟ - مردم سالاری آنلاین
۴۰ دقیقه قبل / روزنامه مردم سالاری

چه نوشت‌افزارهایی برای بچه‌ها جذاب‌تر است؟ - مردم سالاری آنلاین

دبیر دوازدهمین دوره نمایشگاه نوشت‌افزار «ایران‌نوشت» با اشاره به تأثیر محصولات رسانه‌ای بر بازار نوشت‌افزار گفت: یک سریال یا اثر تصویری می‌تواند به شناخته‌شدن یک شخصیت و در ادامه استقبال از محصولات مرتبط با آن کمک کند و اگر شخصیت‌ها و قهرمانان ایرانی و اسلامی قرار است در میان کودکان شناخته شوند، رسانه باید در معرفی آنها نقش جدی‌تری داشته باشد.