بلومبرگ در گزارشی اعلام کرد که شرکت دولتی «آرامکو» عربستان سعودی ماه آینده به دستکم ۲ پالایشگاه اروپایی نفت عرضه نخواهد کرد. منابع آگاه گزارش دادند که بهدلیل حملات انصارالله یمن به خط لوله «شرق-غرب» عربستان سعودی، عملیات انتقال نفت متوقف شده است.
در این گزارش به نقل از یک فرد مطلع آمده است که فعالیت این خط لوله قرار است ظرف چند روز بهصورت جزئی از سر گرفته شود و طی ۶ هفته به وضعیت عملیاتی کامل بازگردد. خبر مرتبط هشدار پاکستان درباره حمله به عربستان؛ تا جایی که بتوانیم برای دفاع از عربستان اقدام خواهیم کرد
سخنگوی ارتش پاکستان تعهد کشورش به دفاع از عربستان در برابر هرگونه حملهای را تأیید کرد و بر حفاظت از مکه و مدینه تأکید نمود.
بلومبرگ گزارش داد که توقف فعالیت این خط لوله موجب خرید هیجانی از سوی برخی مشتریان شرکت آرامکو شده است. …












