قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۱۴

اظهارات ونس خشم سناتور آمریکایی را برانگیحت/ درگیری با ایران «جنگ» نیست؛ این را برای خانواده سربازان کشته شده چطور توضیح می‌دهید؟

سناتور دموکرات آمریکایی از اظهارات معاون رئیس‌جمهور آمریکا که درگیری این کشور با ایران را «جنگ» ندانسته بود، به‌شدت انتقاد کرد.
 اظهارات ونس خشم سناتور آمریکایی را برانگیحت/ درگیری با ایران «جنگ» نیست؛ این را برای خانواده سربازان کشته شده چطور توضیح می‌دهید؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

 برنی سندرز، سناتور دموکرات آمریکایی از اظهارات جی‌دی ونس معاون رئیس‌جمهور آمریکا درباره اینکه درگیری این کشور با ایران «جنگ» نیست، انتقاد کرد.

ونس در پاسخ به پرسشی درباره نحوه توصیف درگیری با ایران از سوی دولت ترامپ سخن می‌گفت؛ دولتی که این درگیری را چیزی کمتر از یک جنگ توصیف کرده است. این موضوع بر پرداخت غرامت به خانواده‌های نظامیان آمریکایی کشته‌شده در این درگیری محدودیت ایجاد کرده است.

سندرز در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «جی‌دی ونس گفت آنچه در ایران در حال وقوع است یک "جنگ" نیست. لطفاً این را برای خانواده‌های ۱۹ نظامی آمریکایی که جان خود را از دست داده‌اند یا هزاران نفری که در سراسر منطقه کشته شده‌اند، توضیح دهید.»

این در حالی است که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه درگیری با ایران را موضوع کوچکی دانست. …




 اخبار جدید

 حرکت مشکوک چند جنگنده آمریکایی در خلیج فارس/ عکس
۱۷ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

حرکت مشکوک چند جنگنده آمریکایی در خلیج فارس/ عکس

حرکت مشکوک چند هواپیمای آمریکایی در خلیج فارس به ثبت رسیده است.

 نبض مسکونی‌ها در شرق تهران
۴۴ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نبض مسکونی‌ها در شرق تهران

دنیای‌اقتصاد: متوسط قیمت پیشنهادی فروش هر مترمربع آپارتمان متوسط متراژ با عمر بنای 10 تا 25سال ساخت در 3منطقه مسکونی شرقی تهران یعنی منطقه 8، 13 و 14 به 189‌میلیون تومان به ازای هر مترمربع رسیده است. این در حالی است که متوسط قیمت فروش در کل شهر تهران در کانال 210‌میلیون تومانی در نوسان است و بنابراین در این 3 منطقه می‌توان خانه‌هایی ارزان‌تر از متوسط شهر یافت.

 قبرستان نو قم توسعه یافراموشی
۲ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

قبرستان نو قم توسعه یافراموشی

بررسی چالش‌های ساختاری و فراموشی نهادی در پروژه باغ‌موزه قبرستان نو قم؛ از تخریب و اعتراضات مردمی تا ضرورت مدیریت مشارکتی و شفاف.

 کاسبی از جنگ در تاریک‌خانه‌های نظامی
۴۴ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

کاسبی از جنگ در تاریک‌خانه‌های نظامی

دنیای‌اقتصاد: بر اساس اسناد محرمانه سرویس حسابرسی دولتی و بخش بازرسی وزارت دفاع اوکراین، نه تنها هیچ مجازاتی برای فساد مالی، گران‌فروشی و عدم تحویل تسلیحات اعمال نشده، بلکه شرکت‌ها و پیمانکارانی که پرونده‌های مفتوح کلاهبرداری داشته یا تسلیحات معیوب تحویل داده‌اند، مجددا قراردادهای چندصد‌میلیون دلاری جدیدی دریافت کرده‌اند. این خسارات که تنها در سال۲۰۲۴ به حدود 1.2میلیارد دلار رسیده، ضربه سنگینی به بودجه نظامی کشور و توان دفاعی سربازان در خطوط مقدم زده است؛ آن هم در شرایطی که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، مدام از متحدان غربی درخواست کمک‌های مالی و نظامی بیشتر می‌کرد.

 نفت ۱۲۰دلاری چقدر نزدیک است؟
۴۴ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نفت ۱۲۰دلاری چقدر نزدیک است؟

دنیای‌اقتصاد: بازار نفت در حالی هفته جدید را با برنت بالای ۹۶دلار آغاز کرد که قیمت در هفته گذشته ۹درصد جهش کرده بود. اما نکته مهم این است که بازار دیگر صرفا کاهش صادرات ایران را قیمت‌گذاری نمی‌کند؛ ریسک اختلال در کشتیرانی از تنگه هرمز به عامل اصلی صعود قیمت تبدیل شده است.

 «نبرد هرمز» شصتمین روز | گزارش درحال به روز رسانی
۱۳ دقیقه قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» شصتمین روز | گزارش درحال به روز رسانی

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز پنجاه و نهم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۵۴ روز می‌گذرد، ترامپ خبری از وال استریت ژ...

سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026