قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۷ ساعت قبل

معاون پدافند هوایی ارتش: پدافند هوایی کشور به بازتوانی راهبردی رسید/ دشمنان و فریب‌خوردگان بدانند نیروهای مسلح در مکتب رسول‌الله و اهل‌بیت و امام حسین(ع) پرورش پیدا کرده‌اند و برای ما شکست در این مکتب و در جبهه حق معنا و مفهومی ندارد

سرتیپ یوسفی معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: این نیرو با وجود تحریم‌ها، تهدیدهای ظالمانه، محدودیت‌ها و موانع منطقه‌ای و بین‌المللی، با تلاش مجاهدانه جوانان و دانشمندان کشور در ترمیم شکاف‌های فن‌آورانه و توسعه تجهیزات، به قدرت بازتوانی و بازآفرینی راهبردی رسیده‌است.
 معاون پدافند هوایی ارتش: پدافند هوایی کشور به بازتوانی راهبردی رسید/ دشمنان و فریب‌خوردگان بدانند نیروهای مسلح در مکتب رسول‌الله و اهل‌بیت و امام حسین(ع) پرورش پیدا کرده‌اند و برای ما شکست در این مکتب و در جبهه حق معنا و مفهومی ندارد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش جماران، امیر سرتیپ محمد یوسفی خوش‌قلب در سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه این هفته قم افزود: اقدام‌های ما لازم بود، اما کافی نیست؛ به‌طور حتم تا رسیدن به قله فاصله داریم، اما عزم و اراده ما در نیروهای مسلح و پدافند هوایی یک عزم و اراده انقلابی و جهادی است.

وی با بیان اینکه دشمن در جنگ‌های اخیر به هدف‌های خود نرسیده است، اظهار کرد: در جنگ‌های تحمیلی که علیه کشور اتفاق افتاد، دشمن به هدف خود نرسید و برابر آموزه‌های دینی و ملی، ما پیروز قطعی هستیم؛ اما این پیروزی نیازمند تثبیت است و در این مسیر به تلاش‌های بزرگ و اقدام‌های ویژه نیاز داریم.

خوش‌قلب ادامه داد: اگر فرض را بر این بگذاریم که دشمن با وجود همه این آمادگی‌ها بار دیگر بخواهد به ما حمله کند، قطعا ما به سمت پیروزی نهایی و تثبیت پیروزی، گام‌های اساسی برخواهیم داشت.

وی با اشاره به توان پدافند هوایی در جنگ‌های اخیر گفت: در پدافند هوایی با افتخار عرض می‌کنم که ضربه‌های سنگینی بر پیکره تجاوز هوایی دشمن وارد کردیم و با وجود برخی مشکل‌های تحمیلی، دشمن به هدف‌های خودش نرسید و کشور و نیروهای مسلح کماکان در مسیر عزت و سربلندی قرار دارند.

  مواجه با جنگ‌های فن‌آورانه در دو جنگ‌ اخیر

معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش افزود:در جنگ‌های اخیر که بر ما تحمیل شد، با جنگ‌های ترکیبی و کاملا فن‌آورانه مواجه بودیم که از سوی قوی‌ترین اما ذلیل‌ترین قدرت‌های پوشالی و با حمایت‌های ۱۰۰ درصدی منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای انجام شد.

وی ادامه داد: ایستادگی و تاب‌آوری در برابر این‌گونه حمله‌ها و تهدیدهای قدرت‌های استکباری و استعماری ظالم، نیازمند روحیه ایثار و ازخودگذشتگی، اقدام‌های جهادی، مقاومت و شهادت‌طلبی است که به یاری خدا در نظام مقدس جمهوری اسلامی، مردم و نیروهای مسلح وجود دارد. …




شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ - 5 September 2026