به گزارش جماران به نقل از الجزیره، یوری اوشاکوف، دستیار کرملین، گفت که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، دونالد ترامپ و شی جین پینگ، همتایان آمریکایی و چینی او، ممکن است در جریان اجلاس آتی همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه (APEC) در ماه نوامبر، نشست سه جانبهای برگزار کنند.
اوشاکوف روز سهشنبه از بیشکک، پایتخت قرقیزستان، جایی که پوتین و شی جین پینگ در نشست سازمان همکاری شانگهای شرکت کردند ، در پاسخ به سوالی درباره احتمال چنین دیداری گفت: «بله، این موضوع مورد بحث قرار گرفت و انتظار میرود سه رهبر در این اجلاس شرکت کنند و اگر همانطور که گفته شد، نتیجه دهد، این سه نفر میتوانند دیداری داشته باشند.»
روسیه، چین و ایالات متحده اعضای بلوک تجاری ۲۱ عضوی اپک هستند. اجلاس بعدی رهبران در روزهای ۱۸ و ۱۹ نوامبر در شنژن چین برگزار خواهد شد.
آنا کلی، سخنگوی کاخ سفید ، گفت: «در حال حاضر هیچ اطلاعیهای در مورد حضور رئیس جمهور ترامپ در اجلاس اپک نداریم.» …











