قیمت طلا امروز




 سایت انصاف نیوز / ۳ ساعت قبل

وزیر راه: 8 پل و تونل آسیب‌دیده هرمزگان در 55 روز بازسازی شد | انصاف نیوز

وزیر راه و شهرسازی گفت: با وجود خسارت‌های جنگ، دولت پای کار مردم ایستاده و روند اجرای پروژه‌ها متوقف نشده است.
 وزیر راه: 8 پل و تونل آسیب‌دیده هرمزگان در 55 روز بازسازی شد |  انصاف نیوز

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

وزیر راه و شهرسازی گفت: با وجود خسارت‌های جنگ، دولت پای کار مردم ایستاده و روند اجرای پروژه‌ها متوقف نشده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرخمیر، فرزانه صادق، صبح جمعه در آیین افتتاح پل‌های آسیب‌دیده هرمزگان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار کرد: گرامیداشت این هفته امسال با سال‌های گذشته متفاوت است، چراکه در یک سال گذشته شهدای دیگری را تقدیم این آب و خاک کرده‌ایم و داغ‌هایی بر دل مردم باقی مانده که هنوز تازه است.

وی با گرامیداشت یاد شهدای دفاع مقدس و هشت سال دفاع جانانه ملت ایران افزود: یاد سرداران، امیران و سربازان شهید و همچنین همه مظلومانی که در حوادث اخیر جان خود را از دست داده‌اند، گرامی داشته می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به شهدای حوادث اخیر گفت: دانش‌آموزان جان‌باخته در میناب، دانش‌آموزان و ورزشکاران جان‌باخته در ورزشگاه لامرد، سربازان شهید و همچنین همکاران وزارتخانه‌های نیرو، نفت و راه و شهرسازی، از جمله راهداران، رانندگان، مهندسان، کارگران و پیمانکارانی که در این حوادث آسیب دیدند یا جان باختند، بخشی از این فهرست هستند.

جنگ پروژه‌های عمرانی را متوقف نکرد …




جمعه ۳ مهر ۱۴۰۵ - 25 September 2026