قیمت طلا امروز




 سایت انصاف نیوز / ۹ ساعت قبل

درب‌های بسته باغ تاریخی ۴۰۰ ساله؛ کرمانی‌ها داخل بیرم‌آباد را ندیده اند | انصاف نیوز

باغ بیرم آباد در دامنه کوه شیوشگان کرمان یکی از باغ های تاریخی این شهر محسوب می شود، اما مردم کرمان به جز برج و بارو و دیوارهای آن، داخل را تا کنون ندیده اند.
 درب‌های بسته باغ تاریخی ۴۰۰ ساله؛ کرمانی‌ها داخل بیرم‌آباد را ندیده اند |  انصاف نیوز

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

باغ بیرم آباد در دامنه کوه شیوشگان کرمان یکی از باغ های تاریخی این شهر محسوب می شود، اما مردم کرمان به جز برج و بارو و دیوارهای آن، داخل را تا کنون ندیده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در شرق شهر کرمان، جایی که دامنه‌های کوه به سمت دشت‌های اطراف گسترده می‌شود، باغی با قدمتی بیش از ۴۰۰ سال ساخته شده است.

باغ بیرم‌آباد، با وسعتی بالغ بر ۴.۵ هکتار، یکی از ارزشمندترین باغ‌های تاریخی ایران محسوب می‌شود که در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

این باغ که در جوار بنای تاریخی تخت درگاه قلی‌بیگ قرار گرفته، یادگار دوره صفویه می باشد و بنای آن توسط بیرام‌بیگ افشار، حاکم وقت کرمان، در حدود سال ۹۱۶ هجری قمری احداث شده است.

کوشک صفوی و بناهای قاجاری موجود در باغ، گواهی بر تداوم حیات این مجموعه در طول قرن‌هاست و بر اساس وقفنامه‌ای که به دوره قاجاریه بازمی‌گردد، این باغ توسط چهار تن از فرزندان قلی‌بیک وقف شده است.

بنای تاریخی که با وجود وعده ها به روی مردم و گردشگران بسته است

با وجود ثبت ملی و قدمت ۴۰۰ ساله، درهای باغ بیرم‌آباد سال‌هاست که به روی مردم بسته مانده است. …




 اخبار جدید

 لیست منتخبان جشنواره عکس تهران / رقابت ۶۸ عکاس
۱۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

لیست منتخبان جشنواره عکس تهران / رقابت ۶۸ عکاس

گروه فرهنگ و هنر: آثار راه‌یافته به سومین جشنواره عکس تهران در دو بخش «تک‌عکس» و «مجموعه‌عکس» به انتخاب ساعد نیک‌ذات، فاطمه بهبودی و مسعود اشتری معرفی شدند.

 بازگشت «سلین دیون» به صحنه پس از ۶ سال دوری
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

بازگشت «سلین دیون» به صحنه پس از ۶ سال دوری

آرمان امروز : بازگشت سلین دیون به صحنه پس از ۶ سال دوری، پاریس را به مرکز «سفرهای کنسرت‌محور» جهانی تبدیل کرده است و سود میلیارد دلاری برای این شهر توریستی به همراه داشته است.۶ سال پس از کناره‌گیری از اجرای کنسرت‌های زنده برای مدیریت یک بیماری عصبی شدید، بازگشت سلین دیون به صحنه نه [ ]

 بازگشت باشکوه سلین‌ دیون به صحنه
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازگشت باشکوه سلین‌ دیون به صحنه

سلین دیون خواننده مشهور کانادایی پس از سال‌ها دوری از صحنه به دلیل بیماری دوباره روی صحنه رفت و هنگام اجرای کنسرتش گریه کرد. او خطاب به جمعیت حاضر در سالن گفت شگفت‌انگیز است که همه‌مان در کنار هم هستیم.

 بازی نگار جواهریان در یک نمایش جدید
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازی نگار جواهریان در یک نمایش جدید

نگار جواهریان بعد از چند سال دوری از تئاتر با نمایش «منظومه پیامبر بدی‌ها» به نویسندگی و کارگردانی محمد مساوات روی صحنه خواهد رفت. جواهریان سال ۱۴۰۱ با بازی در نمایش «مخاطب» به کارگردانی جابر رمضان در تالار استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه رفت و بعد از آن حضور دیگری بر صحنه تئاتر نداشت.

 نمایشگاه یک گنجینه نادیده
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نمایشگاه یک گنجینه نادیده

نمایشگاه «شمایل‌نگاران» شامل منتخبی از بیش از ۱۰۰ قطعه نقاشی مذهبی، شمایل‌نگاری و پرده‌های قهوه‌خانه‌ای متعلق به دوره‌های قاجار و پهلوی از مجموعه سرژ آواکیان از ۲۷ شهریور تا ۲۲ مهرماه در باغ‌موزه هنر ایرانی برگزار می‌شود.این آثار که شامل نقاشی پشت‌شیشه، نقاشی روی بوم و چوب و نمونه‌هایی از چاپ سنگی است، برای نخستین بار به‌صورت عمومی به نمایش درمی‌آیند.

 سرنوشت «گریم» در زبان فارسی
۱۰ ساعت قبل / سایت عصرایران

سرنوشت «گریم» در زبان فارسی

«چهره‌پردازی»، «چهره‌پرداز» و «چهره‌آزمون» معادل‌هایی فارسی است که برای «گریم»، «گریمور» و «تست گریم» انتخاب شده است.

دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ - 14 September 2026