قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱ ساعت قبل

ترکیب استقلال و پرسپولیس برای دربی ۱۰۷/ ریسک پایین بختیاری‌زاده و تارتار

یکصدوهفتمین تقابل استقلال و پرسپولیس در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار خواهد شد که دو تیم با ترکیبی مشابه دیدارهای گذشته خود پا به میدان می‌گذارند.
 ترکیب استقلال و پرسپولیس برای دربی ۱۰۷/ ریسک پایین بختیاری‌زاده و تارتار

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

سهراب بختیاری‌زاده و مهدی تارتار به عنوان سرمربیان دو تیم استقلال و پرسپولیس بعید است که برای دربی ۱۰۷ بخواهند تغییر بزرگی در ترکیب تیم‌شان نسبت به چهار بازی گذشته خود ایجاد کنند.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، دیدار دو تیم استقلال و پرسپولیس در چهارچوب دیدارهای هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های ایران از ساعت ۱۹:۳۰ امروز (چهارشنبه) در ورزشگاه نقش جهان اصفهان آغاز می‌شود که دو تیم در شرایطی نزدیک به هم در جدول، به مصاف هم خواهند رفت.

استقلال که روی کاغذ میزبان این مسابقه است، در حالی که به اجبار از تهران خارج شده و به دلیل آماده نبودن ورزشگاه آزادی و کمبود استادیوم مناسب در تهران، در اصفهان بازی خانگی خود را برگزار می‌کند، در شروع فصل جدید با سهراب بختیاری‌زاده تیمی سرحال و آماده نشان داده؛ تیمی که با وجود پنجره بسته نقل و انتقالاتی و جدا شدن تعدادی از مهره‌های مؤثر فصل گذشته، تا اینجای فصل توانسته مدعی نشان دهد.

سهراب بختیاری‌زاده بعید به نظر می‌رسد که قصد داشته باشد ریسک بزرگی کند و در ترکیب تیمش نسبت به بازی‌های گذشته تغییری ایجاد کند. هرچند در ترکیب قرار گرفتن روزبه چشمی یا یک بازیکن جوان‌تر به جای او، هنوز محل تردید است؛ با این حال ترکیب احتمالی استقلال به این شرح خواهد بود: حبیب فرعباسی، عارف آقاسی، رستم آشورماتوف، سامان فلاح، حسین گودرزی، امیرمحمد رزاقی‌نیا، اسماعیل قلی‌زاده، صالح حردانی، علیرضا کوشکی، یاسر آسانی و سعید سحرخیزان.

بیشتر بخوانید:

نگرانی پرسپولیس از داوری‌ها پیش از مصاف با استقلال؛ نامه حدادی به تاج در آستانه دربی ۱۰۷ …




چهارشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۵ - 2 September 2026