به گزارش تابناک، قرار است روز دوشنبه (۲۳ شهریور) نشستی میان وزیران خارجه ایران و شش کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس (عربستان سعودی، امارات، قطر، کویت، بحرین و عمان) در شهر ساحلی صلاله در عمان برگزار شود.
این نشست به ابتکار عمان و با هدف جلب حمایت کشورهای منطقه از یک توافق موقت برای مدیریت تردد کشتیها در تنگه هرمز شکل گرفته است.
رسانه بریتانیایی «امواج میدیا» در خصوص این نشست نوشته است وزیر خارجه عراق نیز در این نشست شرکت خواهد کرد و نمایندگان ارشد ایران و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس نیز حضور خواهند داشت.
به گفته یک منبع ارشد ایرانی، پاسخ دیرهنگام امارات متحده عربی باعث شد سطح مشارکت این کشور از وزیر خارجه به وزیر مشاور کاهش یابد. سطح مشارکت بحرین و کویت هنوز صددرصد مشخص نیست، اما فرض بر این است که در سطح وزیر خارجه خواهد بود.
یک منبع ارشد سیاسی ایرانی تأکید میکند که برگزاری این نشست به معنای بازگشایی تنگه هرمز نیست. محتوای طرح ایران و عمان …











