قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۶/۱۱

برخورد مجلس با ماینرهای غیرمجاز

مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی وبیناری امروز (چهارشنبه ۱۱ شهریور)، طرح دو فوریتی مربوط به مقابله با استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج رمزارز را به تصویب رس...
 برخورد مجلس با ماینرهای غیرمجاز

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش تابناک؛ مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی وبیناری امروز (چهارشنبه ۱۱ شهریور)، طرح دو فوریتی مربوط به مقابله با استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج رمزارز را به تصویب رساند.

عباس گودرزی، سخنگوی هیات رئیسه مجلس، با اعلام این خبر گفت که این طرح شامل الحاق ماده ۶۸۷ مکرر به قانون مجازات اسلامی خواهد بود.

وی توضیح داد: این طرح باتوجه به کمبود منابع انرژی و فساد و تخلفات گسترده در حوزه مصرف غیرمجاز برق برای استخراج رمزارز، یک ضرورت است. طبق آمار کارشناسان هر دستگاه ماینر معادل ۱۰ واحد مسکونی برق مصرف می‌کند. امروز حدود ۱۳هزار مزرعه غیرقانونی استخراج رمزارز در کشور موجود است و هزاران ماینر غیر مجاز کشف شده است.

گودرزی بیان کرد: به علت نبود قوانین بازدارنده و مجازات متناسب، سوءاستفاده کنندگان در برخی نقاط کشور ترجیح می‌دهند منازل مسکونی را به جای اجاره به استقرار ماینر اختصاص دهند چرا که درآمد‌های بالا کسب می‌کنند که ضرورت دارد دستگاه قضایی و نهاد‌های نظارتی قویا به این مهم ورود نمایند.

منبع: ایسنا …





 اخبار جدید

 نیویورک تایمز مدعی شد؛ ایران در مواجهه با فشار فزاینده آمریکا، آمادگی خود را برای تشدید نبرد نشان می‌دهد
۶ ساعت قبل / سایت شفقنا

نیویورک تایمز مدعی شد؛ ایران در مواجهه با فشار فزاینده آمریکا، آمادگی خود را برای تشدید نبرد نشان می‌دهد

شفقنا روزنامه نیویورک تایمز روز چهارشنبه در گزارشی نوشت ایران نشان داده است که آمادگی دارد رویارویی خود با ایالات متحده را تشدید کند؛ به‌گونه‌ای که پس از آنکه برای نخستین بار به کشتی‌های جنگی آمریکا حمله کرد، مقام‌های ارشد این کشور طی روزهای اخیر هشدارهای به‌مراتب تندتری صادر کرده‌اند. به گزارش سرویس ترجمه [ ]

 شگفتانه‌های دفاعی ادامه دارد
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

شگفتانه‌های دفاعی ادامه دارد

مصطفی نامدار

 کیش‌ومات آمریکا در تنگه هرمز؛ از شکار زیرسطحی هوشمند تا پاسخ موشکی سپاه
۶ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

کیش‌ومات آمریکا در تنگه هرمز؛ از شکار زیرسطحی هوشمند تا پاسخ موشکی سپاه

تهران- ایرنا- خلیج فارس و تنگه هرمز شب گذشته شاهد یکی از پرتنش‌ترین مقاطع رویارویی مستقیم ایران و آمریکا بود؛ رویارویی‌ که با اعلام سپاه پاسداران درباره به غنیمت گرفتن یک زیرسطحی هوشمند و بدون سرنشین آمریکایی آغاز شد و در ادامه با حمله به نفتکش‌های ایرانی و پاسخ‌های موشکی و دریایی ایران گسترش یافت.

 مراقب کوچک‌شدن «ما» باشید
۶ ساعت قبل / سایت نورنیوز

مراقب کوچک‌شدن «ما» باشید

مهم‌ترین مسئولیت نیروهای سیاسی و رسانه‌ها، به ویژه رسانه ملی، شاید این باشد که اختلاف را در اندازه واقعی خود نگه دارند. نباید اختلاف‌ها را به معیاری برای سنجش وفاداری افراد و جریان‌ها به کشور تبدیل کرد. هر بار که یک اختلاف نظر به مرز «خودی و غیرخودی» کشیده می‌شود، یک گام از سرمایه همبستگی ملی کاسته می‌شود.

 آمادگی پایتخت برای بازگشایی مدارس
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آمادگی پایتخت برای بازگشایی مدارس

استاندار تهران از آمادگی کامل پایتخت برای بازگشایی مدارس خبر داد و با تأکید بر ضرورت رفع همه موانع پیش‌روی آغاز سال تحصیلی، گفت: هیچ‌ یک از دستگاه‌های خدمات‌رسان مجاز به قطع انشعابات مدارس نیستند و همه دستگاه‌های مسئول باید با حداکثر همکاری، شرایط لازم برای بازگشایی بدون وقفه مدارس در اول مهر را فراهم کنند.

 ثبت پیش‌نویس قطعنامه شورای حکام  علیه ایران
۶ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

ثبت پیش‌نویس قطعنامه شورای حکام  علیه ایران

آمریکا و سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان با ثبت پیش‌نویس قطعنامه ضدایرانی در دبیرخانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و اصرار بر رویکردهای شکست‌خورده خود، بار دیگر بی‌طرفی شورای حکام را در برابر فشارهای سیاسی غرب به آزمون گذاشتند.

چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ - 9 September 2026