قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۱۲

۲۵ دوربین برای دو بازی هم‌زمان در اصفهان

شبکه استانی اصفهان در روز برگزاری دو مسابقه فوتبال در ورزشگاه‌های نقش‌جهان و فولادشهر، پوشش تلویزیونی هر دو دیدار را به‌صورت همزمان بر عهده داشت؛ پروژه‌ای که در مجموع با استفاده از ۲۵ دوربین و اتکا به نیروهای فنی و تولیدی صدا و سیمای اصفهان انجام شد.
 ۲۵ دوربین برای دو بازی هم‌زمان در اصفهان

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ورزش سه، مهم‌ترین مسابقه باشگاهی فوتبال ایران روز گذشته در ورزشگاه نقش‌جهان برگزار شد؛ جایی که استقلال و پرسپولیس در دربی ۱۰۷ تهران به مصاف هم رفتند و پوشش تلویزیونی این مسابقه با آرایش ۱۶ دوربین انجام شد.

در کنار دوربین‌های اصلی، برای پوشش این مسابقه از تجهیزات و زوایای تصویربرداری متنوعی استفاده شد تا تصاویر مسابقه از قاب‌های مختلف در اختیار کارگردان تلویزیونی قرار بگیرد. تکنیکال کمرا، کرین، دوربین لالیگایی و دوربین‌های مستقر درون دروازه بخشی از تجهیزات مورد استفاده در این دیدار بودند.

حضور این دوربین‌ها باعث شد پوشش تصویری دربی تنها به نماهای استاندارد مسابقه محدود نباشد و تصاویر متنوعی از جریان بازی، زمین، سکوها و واکنش‌های اطراف مسابقه در اختیار پخش تلویزیونی قرار بگیرد. به‌ویژه دوربین‌های متحرک از جمله دوربین لالیگایی، امکان ثبت نماهایی متفاوت از اتفاقات داخل زمین را فراهم کردند.

اما همزمان با دربی در نقش‌جهان، یک مسابقه دیگر نیز در اصفهان در حال برگزاری بود. …