قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۶/۱۲

عبور سلامت خولیو ولاسکو از دل جهنم

شاگردان خولیو ولاسکو در یک نبرد سخت و نفس‌گیر، سوئد را شکست دادند و به نیمه‌نهایی قهرمانی اروپا ۲۰۲۶ رسیدند.
 عبور سلامت خولیو ولاسکو از دل جهنم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی والیبال زنان ایتالیا رنج کشید، واکنش نشان داد و در ورزشگاه برنو در جمهوری چک، سوئد را با نتیجه ۳-۱ (۲۱-۲۵، ۲۶-۲۴، ۲۵-۲۱، ۲۵-۲۳) در مرحله یک‌چهارم نهایی مسابقات قهرمانی اروپا شکست داد و جایگاهی در بین چهار تیم برتر اروپا به دست آورد.

این شب آسانی برای تیم ایتالیایی خولیو ولاسکو نبود. آنها ابتدا مجبور شدند به دنبال حریف بدوند و سپس، نکته به نکته، راهی برای تغییر بازی‌ای که سوئد بدون ترس بازی می‌کرد، پیدا کنند. اگونو، آنتروپووا و ایزابل هاک قهرمانان بزرگ این بازی بودند.

ایتالیا که ست اول را باخته بود، در ست دوم با حساس‌ترین لحظه بازی روبه‌رو شد؛ یک بازی کاملاً متعادل که تنها با کسب دو امتیاز تعیین می‌شد. در آن زمان بود که آتزوری‌ها موفق شدند نتیجه بازی را تغییر دهند. تیم ملی پس از بازیابی خود، رشد کرد، کنترل بازی را به دست گرفت و با پیروزی در دو ست بعدی، بازگشت خود را کامل کرد. نتیجه نهایی ۳-۱ بود و ایتالیا برنو را ترک کرد و به نیمه‌نهایی استانبول در کشور ترکیه راه یافت.

دو قدم تا قهرمانی اروپا؛ …