قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۵ ساعت قبل

یازده بازیکن سرخابی در آستانه تجربه اولین دربی

احتمال دارد دربی ۱۰۷ به صحنه اولین حضور یازده بازیکن در حساس‌ترین مسابقه فوتبال ایران تبدیل شود، آماری که سهم پرسپولیس در آن به شکل محسوسی بیشتر است.
 یازده بازیکن سرخابی در آستانه تجربه اولین دربی

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش "ورزش سه"، استقلال و پرسپولیس در شرایطی آماده رویارویی با یکدیگر می‌شوند که تغییرات ایجادشده در ترکیب دو تیم، پای چند چهره تازه را به دربی باز کرده است. بررسی ترکیب‌های هفته چهارم و گزینه‌های احتمالی دو سرمربی نشان می‌دهد در صورت حفظ نفرات اصلی مسابقات اخیر، هشت بازیکن از ابتدا و سه بازیکن در ادامه مسابقه می‌توانند برای نخستین بار حضور در این مسابقه را تجربه کنند.

 

در استقلال، حبیب فرعباسی و عارف آقاسی دو بازیکنی هستند که هنوز سابقه بازی در دربی را ندارند. فرعباسی در دربی ۱۰۶ در فهرست استقلال حضور داشت، اما تمام مسابقه را از روی نیمکت دنبال کرد و فرصت ورود به زمین را به دست نیاورد. شرایط این بار برای او متفاوت به نظر می‌رسد و با توجه به قطعی بودن قرار گرفتن او در ترکیب اصلی، نخستین حضورش مقابل پرسپولیس با ایستادن درون دروازه استقلال رقم خواهد خورد.

 

عارف آقاسی نیز با وجود سابقه پوشیدن پیراهن استقلال، تاکنون در زمین دربی دیده نشده است. این مدافع در دوره قبلی حضورش در جمع آبی‌پوشان، یکی از مسابقات دو تیم را از روی نیمکت تماشا کرد و در ادامه نیز فرصتی برای بازی برابر پرسپولیس به دست نیاورد. بازگشت او به استقلال حالا می‌تواند با اولین تجربه حضور در این جدال همراه شود.

 

تعداد دربی‌اولی‌های احتمالی پرسپولیس بیشتر است. محمدمهدی زارع، مهدی تیکدری، مجید عیدی، پویا پورعلی، محمدمهدی محبی و ایگور سرگیف شش بازیکنی هستند که با توجه به ترکیب هفته چهارم و گمانه‌زنی‌های مربوط به آرایش سرخ‌پوشان، شانس قرار گرفتن در جمع یازده بازیکن ابتدایی را دارند.

 

زارع، تیکدری و عیدی گزینه‌های تازه پرسپولیس در بخش دفاعی محسوب می‌شوند و حضور احتمالی هر سه نفر در ترکیب اصلی، تجربه متفاوتی برای خط دفاعی سرخ‌ها خواهد ساخت. این سه بازیکن پیش از این در مسابقات حساس باشگاهی به میدان رفته‌اند، اما فضای دربی و فشار ویژه این مسابقه آزمون تازه‌ای برای آن‌ها خواهد بود.

 

در میانه میدان و بخش هجومی نیز پویا پورعلی، محمدمهدی محبی و ایگور سرگیف در آستانه نخستین دربی خود قرار گرفته‌اند. محبی و سرگیف از گزینه‌های اصلی برای تکمیل خط حمله پرسپولیس هستند و پورعلی نیز در صورت تکرار ترکیب مسابقه قبل، یکی از نفرات میانی تیم مهدی تارتار خواهد بود.

  …





سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026