به گزارش ورزش سه، دیهگو سیمئونه، سرمربی اتلتیکو مادرید، در نشست خبری پیش از دیدار فردای تیمش مقابل اوساسونا حاضر شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
یکی از مهمترین سوالهایی که از سیمئونه پرسیده شد درباره حرفهای اخیر ژوزه مورینیو بود. مورینیو اخیراً از اینکه خبرنگاران درباره پنالتیهای اعلامشده به سود اتلتیکو مادرید و بارسلونا از او سوالی نپرسیدهاند، ابراز تعجب کرده بود. سیمئونه در واکنش به صحبتهای سرمربی رئال مادرید، با خندهای کنایهآمیز گفت: «چیزی برای گفتن ندارم.»
همه برای بازی فردا متحد هستیم
سیمئونه درباره شرایط تیمش برای دیدار مقابل اوساسونا گفت: « مقابل تیمی قرار میگیریم که مثل ما به امتیاز نیاز دارد و یک بازی مهم پیش روی ماست. به انرژی هواداران نیاز داریم و امیدواریم بازیکنان بتوانند این انرژی را در زمین مسابقه با نمایششان به آنها برگردانند. به هوادارانمان نیاز داریم، چون اخیراً تلاش زیادی کردهایم. امیدواریم فردا دوباره همان فضایی را ببینیم که همیشه در این ورزشگاه داشتهایم.»
خولین آلوارز یا جاناتان دیوید؟ …












