قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱۴۰۵/۰۶/۱۱

احتمال نشست سه‌جانبه رهبران روسیه، آمریکا و چین

یک مقام کرملین احتمال دیدار سه جانبه ولادیمیر پوتین، دونالد ترامپ و شی جین‌پینگ، در حاشیه اجلاس آتی همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه (اپک) را مطرح کرد.
 احتمال نشست سه‌جانبه رهبران روسیه، آمریکا و چین

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش آفتاب نیوز،

یوری اوشاکوف، مقام کرملین روز سه‌شنبه گفت که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، دونالد ترامپ و شی جین پینگ، همتایان آمریکایی و چینی او، ممکن است در حاشیه اجلاس آتی همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه (اپک) نشست سه جانبه برگزار کنند.

 

به گزارش المیادین، اوشاکوف در پاسخ به سوالی در تلویزیون دولتی روسیه در مورد احتمال چنین نشستی گفت: «بله، این موضوع مورد بحث قرار گرفته است.»

 

وی افزود که انتظار می‌رود این سه رهبر در این اجلاس شرکت کنند و خاطرنشان کرد: «اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، سه رئیس جمهور می‌توانند نشستی برگزار کنند.»

 

اوشاکوف این سخنان را از بیشکک، پایتخت قرقیزستان، جایی که پوتین و شی در نشست سازمان همکاری شانگهای (SCO) شرکت داشتند، بیان می‌کرد.

 

کاخ سفید هنوز در مورد احتمال برگزاری این نشست سه جانبه اظهار نظری نکرده است.

 

قرار است اجلاس بعدی سازمان همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه (APEC) در نوامبر ۲۰۲۶ در شنژن چین برگزار شود. …




جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵ - 11 September 2026