قیمت طلا امروز




 سایت برترینها / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۱۳

ماجرای لغو تحریم‌های صداوسیما توسط آمریکا

گزارشی از یک رسانه آمریکایی مدعی شده دولت آمریکا با امضای مارکو روبیو، در دو نوبت از برخی تحریم‌های صداوسیما معافیت صادر کرده است.
 ماجرای لغو تحریم‌های صداوسیما توسط آمریکا

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

صابرین‌نیوز: گزارشی از یک رسانه آمریکایی مدعی شده است که دولت آمریکا در سال جاری، در دو مقطع تحریم‌های اجباری علیه سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران را به‌طور بی‌سروصدا معاف کرده است.

بر اساس این گزارش، معافیت‌های مذکور در ماه‌های ژانویه و ژوئیه صادر شده و نسخه‌های آن به کنگره آمریکا ارسال شده است. طبق ادعای این رسانه، جدیدترین معافیت در ۲ ژوئیه با امضای مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، صادر شده است.

این معافیت‌ها به صداوسیما اجازه می‌دهد برخی تراکنش‌های مالی مرتبط با خدمات ارتباطی، اتصال زمینی و خدمات مخابراتی را انجام دهد؛ خدماتی که برای ادامه فعالیت زیرساخت‌های پخش بین‌المللی این سازمان اهمیت دارد.

این تحریم‌ها طبق قانون باید به‌صورت خودکار اعمال شوند، اما دولت آمریکا بدون اعلام عمومی و ارائه هیچ توضیح رسمی، معافیت‌هایی صادر کرده که به IRIB اجازه می‌دهد همچنان از خدمات ماهواره‌ای و زیرساخت‌های فنی بین‌المللی استفاده کند.

 

  …





 اخبار جدید

 انصارالله یمن: جنایت سعودی در هدف قرار دادن زندان حزم در الجوف بدون مجازات نمی‌ماند
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

انصارالله یمن: جنایت سعودی در هدف قرار دادن زندان حزم در الجوف بدون مجازات نمی‌ماند

تهران - ایرنا - دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن گفت: امکان ندارد که جنایت سعودی در هدف قرار دادن زندان حزم در الجوف بدون مجازات بماند.

 پروژه‌های درمانی گیلان آماده افتتاح در سفر پزشکیان
۳ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

پروژه‌های درمانی گیلان آماده افتتاح در سفر پزشکیان

آرمان امروز : رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بررسی و پیگیری چند پروژه مهم درمانی استان در شورای فنی دانشگاه تا پیش از سفر رئیس جمهور خبر داد و گفت: بال توسعه بیمارستان شهید بهشتی انزلی، راه‌اندازی رادیوتراپی و پت‌اسکن مرکز آموزشی درمانی رازی رشت و مرکز جامع خدمات سلامت چابکسر در مسیر بهره‌برداری [ ]

 «بازی خطرناک سنتکام در دریای عرب؛ ادعای محاصره دریایی بنادر ایران با ناو جورج بوش!»
۳ ساعت قبل / سایت فرتاک

«بازی خطرناک سنتکام در دریای عرب؛ ادعای محاصره دریایی بنادر ایران با ناو جورج بوش!»

سنتکام مدعی شد نیروهای آمریکایی در ادامه اجرای محاصره دریایی ایران، مسیر ۹۴ کشتی تجاری را تغییر داده‌اند.

 لاوروف: پیوستن ایران به توافق دفاعی مکه می‌تواند گامی عملی برای امنیت جمعی خلیج فارس باشد
۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

لاوروف: پیوستن ایران به توافق دفاعی مکه می‌تواند گامی عملی برای امنیت جمعی خلیج فارس باشد

وزیر امور خارجه روسیه گفت، مشارکت ایران در ساختار امنیتی خلیج فارس، گامی عملی و مهم در جهت تضمین ثبات منطقه‌ای خواهد بود.

 ببینید| پزشکیان: مملکت را با علم و آگاهی می‌توانیم بسازیم
۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| پزشکیان: مملکت را با علم و آگاهی می‌توانیم بسازیم

پزشکیان گفت: ارزش تک‌تک کسانی که دارند تلاش می‌کنند، بسیار بالاتر از پروژه‌هایی است که امروز می‌خواهیم آن‌ها را افتتاح کنیم. احترام را باید به کسانی بگذاریم که این داده‌ها را خلق، مدیریت و جاری می‌کنند. ما باید از همه عزیزانی که چه در بخش خصوصی، چه در بخش دولتی و چه در مجموعه‌های مختلف تلاش می‌کنند، قدردانی کنیم.

 فحاشی خداداد عزیزی گردن شبکه‌های معاند افتاد!
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

فحاشی خداداد عزیزی گردن شبکه‌های معاند افتاد!

حجت کریمی، مدیرعامل تراکتور، امشب در گفت‌وگو با میثاقی درباره فایل صوتی جنجالی خداداد عزیزی توضیح داد و مدعی شد این وویس در رختکن گل‌گهر ضبط شده، اما رسانه‌ه...

سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026