قیمت طلا امروز




 سایت برترینها / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۱۶

تغییرات جدید کنکور ابلاغ شد

بر اساس مصوبه جدید، در کنکور ۱۴۰۵ نمرات امتحانات نهایی پایه یازدهم فقط به‌ صورت «تأثیر مثبت» و نمرات پایه دوازدهم به‌ صورت «تأثیر قطعی» در نتیجه کنکور اعمال می‌شود. سهم سوابق تحصیلی نیز همچنان ۶۰ درصد خواهد بود.
 تغییرات جدید کنکور ابلاغ شد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

ایسنا: بر اساس مصوبه جدید، در کنکور ۱۴۰۵ نمرات امتحانات نهایی پایه یازدهم فقط به‌ صورت «تأثیر مثبت» و نمرات پایه دوازدهم به‌ صورت «تأثیر قطعی» در نتیجه کنکور اعمال می‌شود. سهم سوابق تحصیلی نیز همچنان ۶۰ درصد خواهد بود.

 وزارت علوم اعلام کرد: بر اساس مصوبه جدید، در کنکور ۱۴۰۵ دروس مؤثر پایه یازدهم مطابق مصوبات اسفندماه ۱۴۰۳ آموزش و پرورش و شورای سنجش و پذیرش تعیین می‌شوند.

از کنکور ۱۴۰۷ به بعد نیز اختیار تعیین تعداد دروس مؤثر در سوابق تحصیلی به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شده است؛ با این شرط که تعداد این دروس از تعداد مصوب فعلی کمتر نباشد.

نکته مهم اینکه در کنکور ۱۴۰۵، نمرات پایه یازدهم فقط در صورت کمک به تراز نهایی داوطلب اثرگذارند، اما معدل پایه دوازدهم به‌ صورت قطعی در نتیجه پذیرش رشته‌های پرطرفدار محاسبه خواهد شد.

  …




 اخبار جدید

 واکنش «تابناک» به کنایه «فواد ایزدی»: رضایی در جبهه بود، شما ۲۴ سال در آمریکا! | آخرین خبر
۲۵ دقیقه قبل / سایت آخرین خبر

واکنش «تابناک» به کنایه «فواد ایزدی»: رضایی در جبهه بود، شما ۲۴ سال در آمریکا! | آخرین خبر

تابناک/متن پیش رو در تابناک منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست فواد ایزدی درباره دیدار محسن رضایی و عاصم منیر با ادبیاتی کنایه‌آمیز می‌گوید «بعد از یک بغل‌گیری باید لباسش را عوض کند»، بد نیست یک سؤال ساده از خود او پرسید اگر نزدیکی و گفت‌و‌گو با یک مقام پاکستانی، آن هم در چارچوب م

 ادعای نتانیاهو درباره وضعیت ایران و منطقه
۲۵ دقیقه قبل / سایت هم میهن

ادعای نتانیاهو درباره وضعیت ایران و منطقه

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در جریان بازدید از مرزهای سوریه، ادعاهایی را درباره وضعیت جمهوری اسلامی ایران و متحدان منطقه‌ای آن مطرح کرد و مدعی شد که این جریان به فروپاشی نزدیک است.

 متاسفانه قهر مردم با بازار لوازم خانگی همچنان ادامه دارد/ مشتری نیست
۴۳ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

متاسفانه قهر مردم با بازار لوازم خانگی همچنان ادامه دارد/ مشتری نیست

به گفته فعالان بازار لوازم خانگی با وجود کاهش قیمتها در بازار مردم رغبت به خرید لوازم خانگی ندارند شاید منتظر تعیین و تکلیف اوضاع اقتصادی کشور هستند.

 «عصراقتصاد» گزارش می دهد؛ اوکراین عضو ناتو نمی شود
۵۳ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

«عصراقتصاد» گزارش می دهد؛ اوکراین عضو ناتو نمی شود

جو بایدن سفر اروپایی خود را با انگلیس آغاز و در ادامه این سفر کاری به لیتوانی جهت شرکت در نشست ناتو سفر خواهد کرد

 قدردانی عراقچی از نقش سازنده پاکستان در تسهیل مسیر دیپلماسی
۴۳ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

قدردانی عراقچی از نقش سازنده پاکستان در تسهیل مسیر دیپلماسی

وزیر خارجه کشورمان با قدردانی از نقش سازنده دولت پاکستان در تسهیل مسیر دیپلماسی، استمرار رایزنی‌ها میان مسئولان ۲ کشور را برای تأمین منافع متقابل و کمک به تأمین امنیت و ثبات منطقه ضروری دانست.

 ارجاع موضوع ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد
۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

ارجاع موضوع ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد

سخنگوی وزارت خارجه گفت: ارجاع موضوع ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد، این اقدام غرب یک تناقض آشکار است.