برترینها: در روزهای اخیر نام امیرمحمد حسنپور، نوجوان ۱۲ ساله ارومیهای، در فضای مجازی بیش از گذشته مطرح شده است. ماجرا از انتشار ویدئوهایی از آوازخوانی او با بازخوانی چند قطعه معروف ترکی آغاز شد؛ ویدئوهایی که خیلی زود در شبکههای اجتماعی دستبهدست شدند، از مرزهای ایران عبور کردند و به دست کاربران ترکیه رسیدند. حتی اخباری غیررسمی درباره حضور فردی از ترکیه برای مذاکره و امضای قرارداد با این نوجوان منتشر شد.
حالا اما بخش دیگری از ماجرا مورد توجه قرار گرفته است؛ افزایش واکنشها و انتقادهای برخی کاربران نسبت به تن صدا و سبک اجرای او. در ادامه، تعدادی از نظرات کاربران درباره این نوجوان و ویدئوهای منتشرشده از او را مرور میکنیم.
سینا نوشت: عدم توجه به لوزه سوم یا آدنوئید در کودکی موجب ایجاد آدنوئید فیس ساین میشه،فک پایین رشد نمیکنه،حلق قدرت عضلات حنجره رو منتقل نمیکنه و فضای بینی بخاطر قوسی بودن کام تنگ میشه و نتیجه میشه این شاهکار.
سروین: این ژستی که موقع خوندن میگیره و واقعا فکر میکنه صداش خوبه دیوونم میکنه. …













