قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۳۹ ساعت قبل

کف افزایش کالابرگ ۳۰۰ هزار تومان؛ تسویه صندوق ارزی به صورت ارزی انجام می شود

وزیر اقتصاد اعلام کرد کف افزایش اعتبار کالابرگ ۳۰۰ هزار تومان است و جزئیات نهایی میزان افزایش و دهک های مشمول به زودی مشخص می شود؛ همچنین تسویه صندوق های ارزی به صورت ارزی انجام خواهد شد.
 کف افزایش کالابرگ ۳۰۰ هزار تومان؛ تسویه صندوق ارزی به صورت ارزی انجام می شود

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

کف افزایش کالابرگ ۳۰۰ هزار تومان است؛ تسویه صندوق ارزی به صورت ارزی

وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره برنامه دولت برای افزایش اعتبار کالابرگ و ایجاد صندوق های ارزی در بازار سرمایه توضیح داد: هنوز رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ و دهک های مشمول تعیین نشده است، اما حداقل میزان افزایش ۳۰۰ هزار تومان

وی اظهار کرد که میزان افزایش اعتبار همچنان در حال بررسی است و درخواست هایی برای افزایش آن مطرح شده است. به گفته وزیر اقتصاد، رقم نهایی باید از نیمه نخست مهرماه مشخص شود. او تاکید کرد که کف افزایش اعتبار ۳۰۰ هزار تومان است، اما درباره دهک های دریافت کننده هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است. سقف صندوق ارزی، نقطه آغاز اجرای آزمایشی

وزیر اقتصاد درباره سقف تعیین شده برای صندوق ارزی گفت: این سقف از سوی بانک مرکزی به عنوان نقطه آغاز اجرای آزمایشی طرح تعیین شده است. در صورت موفقیت مرحله نخست، دامنه فعالیت صندوق به تدریج افزایش خواهد یافت. …




 اخبار جدید

 سورپرایز جدید دولت برای مشمولان کالابرگ
۹ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

سورپرایز جدید دولت برای مشمولان کالابرگ

اقتصادایرانی:پیشنهاد افزایش اعتبار کالابرگ به ۲ میلیون تومان مطرح شده است، اما رقم نهایی، دهک‌های مشمول و زمان اجرای افزایش هنوز به تصمیم دولت وابسته است.

 در سکوت سنگین
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

در سکوت سنگین

چند روزی است که ادعای اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، درباره قطع کمک‌های مالی و توقف منابع مرتبط با تامین اجتماعی، ذهنم را به‌عنوان فعال این حوزه، مشغول کرده است. اما فارغ از واقعی بودن یا نبودن این ادعا، آنچه این توییت را به هشداری جدی تبدیل می‌کند، همزمانی آن با واقعیتی است که در ارقام مالی اخیر سازمان تامین اجتماعی به صراحت قابل ردیابی است؛ ارقامی که تصویری شفاف از عمق ناترازی پیشروی بزرگ‌ترین نهاد حمایتی کشور، ارائه می‌دهند.

 «جنگ ارزی» بر سر واردات خودرو
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

«جنگ ارزی» بر سر واردات خودرو

نمایش خودروهای لوکس در هفتمین نمایشگاه خودرو، بار دیگر مناقشه بر سر واردات را تشدید کرد. این‌بار اما میدان اختلاف، ارز است؛ مخالفان از هدررفت منابع ارزی می‌گویند و واردکنندگان بر ورود ارز خارج از کشور و درآمدزایی دولت تاکید دارند.

 کلان‌استراتژی و ضرورت بازنگری آن + فایل صوتی
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

کلان‌استراتژی و ضرورت بازنگری آن + فایل صوتی

پایش عملکرد، مقایسه عملکرد با هدف‌ها‌، تحلیل مغایرت‌ها بین هدف‌ها‌ و عملکرد، یادگیری و انجام اصلاحات به‌خصوص در کلان‌استراتژی، اصلی مدیریتی، عقلانی و ضروری است. کلان‌استراتژی چتری است که بر استراتژی حوزه‌های مختلف اثر می‌گذارد و آنها را شکل می‌دهد.

 مدیریت ریسک طلب در اقتصاد تورمی
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مدیریت ریسک طلب در اقتصاد تورمی

در اقتصادی که ارزش پول ملی و قدرت خرید آن با نوسان‌های قابل‌توجه مواجه است، معامله نقدی همچنان ساده‌ترین راه برای کاهش ریسک اقتصادی قراردادهاست. دریافت وجه همزمان با انتقال کالا، ارائه خدمت یا انجام تعهد، فروشنده و ارائه‌دهنده خدمت را از بخش مهمی از مخاطرات ناشی از کاهش ارزش پول، تاخیر در پرداخت و دشواری‌های وصول مطالبات مصون می‌دارد.

 پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا ۲۹ شهریور
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا ۲۹ شهریور

همزمان با آغاز معاملات هفته در روز شنبه، بازار طلا و سکه با ثبت نرخ‌های افزایشی به مقاومت‌های روانی مهم خود نزدیک شد؛ وضعیتی که با توجه به تحولات قیمت دلار و رشد اونس جهانی، چشم‌انداز نوسانات صعودی را در کوتاه‌مدت تقویت کرده است.

یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026