قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۵ ساعت قبل

سرزمین خودروهای کوچک، در قلب صنعت خودروسازی / چرا در ژاپن لندکروز سوار نمی‌شوند؟

رکنا اقتصادی: وقتی اسم خودروسازی ژاپن به میان می‌آید ناخودآگاه بیشتر مردم ایران به تویوتا اشاره می کنند، به سوزوکی و بدون شک به لندکروزهای معروف و غول پیکر! تصور هم احتمالا این‌ است که اینجا، پر است از لندکروز با قیافه های عجیب وغریب!
 سرزمین خودروهای کوچک، در قلب صنعت خودروسازی / چرا در  ژاپن لندکروز سوار نمی‌شوند؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش رکنا، باید گفت اما یکی از چیزهایی که در نخستین مواجهه با خیابان‌های ژاپن توجه ها را به خودش جلب می کند، نه تعداد خودروها، بلکه اندازه آنها است.

انتظار این بود در کشوری که یکی از بزرگ‌ترین قطب‌های خودروسازی جهان است، خیابان‌ها پر از خودروهای بزرگ، SUVهای سنگین و مدل‌هایی مثل تویوتا لندکروزر باشد اما تجربه در شهرهایی مانند ناگویا تصویر متفاوتی نشان می‌داد. در چند روز حضور در ناگویا، حتی یک دستگاه لندکروزر هم به چشم‌مان نخورد؛ در حالی که خودروهای کوچک، ون‌های جمع‌وجور و مدل‌های بسیار باریک و کوتاه تقریبا همه‌جا دیده می‌شدند.

البته این مشاهده به معنای نبودن خودروهای بزرگی مثل لندکروزر در ژاپن نیست. مسئله این است که خودروی بزرگ در زندگی روزمره خیابان‌های ژاپن، آن حضور پررنگی را که مثلاً در بعضی کشورهای دیگر می‌بینیم ندارد.

چرا خودروهای ژاپنی این‌قدر کوچک‌اند؟ …




چهارشنبه ۱ مهر ۱۴۰۵ - 23 September 2026