قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۲ ساعت قبل

انصراف رقیب گروسی از دبیرکلی سازمان ملل

رکنا سیاسی : «میشله باشله» اولین زن رئیس‌جمهور در شیلی و کمیسیر سابق حقوق بشر سازمان ملل، انصراف خود از انتخابات دبیرکلی سازمان ملل را اعلام کرد.
 انصراف رقیب گروسی از دبیرکلی سازمان ملل

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش رکنا به نقل از فارس ، در حالی که کارزار انتخاباتی برای جانشینی آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل ادامه دارد، باشله از این رقابت کنار کشید.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، چند هفته پس از آنکه نتایج یک نظرسنجی اولیه نشان داد باشله در میان هشت نامزد دبیرکلی سازمان ملل در جایگاه هفتم قرار دارد، او از تلاش برای تصدی این منصب کنار کشید.

نخستین رئیس‌جمهور زن در شیلی، با انتشار یک ویدئویی گفت: «امروز اعلام کردم که تصمیم گرفته‌ام نامزدی خود برای سمت دبیرکل سازمان ملل را ادامه ندهم.»

وی ادامه داد: «شاید برخی بر این باور باشند که زمان برای نامزدی‌ای با ویژگی‌هایی که من نمایندگی می‌کردم، مناسب نبود. با این حال، از پذیرفتن این چالش بزرگ پشیمان نیستم.»

به گفته باشله، او با نامزد شدن برای این مقام، به شکل‌گیری این بحث کمک کرده است مبنی بر اینکه «دبیرکل بعدی سازمان ملل، باید زنی از آمریکای لاتین باشد.»

با انصراف او، حالا هفت نامزد (چهار زن و سه مرد) برای دبیرکلی سازمان ملل باقی مانده است. رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یکی از این نامزدها است. …





 اخبار جدید

 ودیعه مسکن
۳ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

ودیعه مسکن

رئیس سازمان بهزیستی از تحویل ۳۰ هزار مسکن، ایجاد ۱۱۸.۰۰۰ شغل، تأمین جهیزیه ۱۰.۰۰۰زوج و افزایش بودجه تجهیزات توان‌بخشی به ۱۵ هزار میلیارد ریال خبر داد.

 اروپا در محاصره انرژی؛ وقتی جنگ‌ها به پمپ‌بنزین می‌رسند
۲۸ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

اروپا در محاصره انرژی؛ وقتی جنگ‌ها به پمپ‌بنزین می‌رسند

بحران انرژی اروپا بدلیل جنگ در خلیج فارس و دریای سرخ وارد مرحله‌ای تازه شده است؛ از کمبود سوخت و جهش قیمت گازوئیل در فرانسه تا کاهش ذخایر گاز پیش از زمستان و افزایش ریسک هرمز و باب‌المندب. هم‌زمانی این شوک‌ها، هزینه انرژی، حمل‌ونقل و کالا را در اروپا تحت فشار قرار داده و شرایط را در آستانه فصل سرما به سمت بحران برده است.

 سقوط ۶۵ درصدی مصرف گوشت در دو دهه؛ بحران سوء تغذیه نسلی در عصر گرانی ۵۸۰ درصدی / جامعه با شیب تند به سمت فقر آهن، کوتاهی قد و فرسودگی جسمی پیش می‌رود
۱۸ دقیقه قبل / سایت رکنا

سقوط ۶۵ درصدی مصرف گوشت در دو دهه؛ بحران سوء تغذیه نسلی در عصر گرانی ۵۸۰ درصدی / جامعه با شیب تند به سمت فقر آهن، کوتاهی قد و فرسودگی جسمی پیش می‌رود

اجتماعی رکنا: سقوط آزاد سرانه مصرف گوشت قرمز از ۱۴ کیلوگرم به مرز ۵ کیلوگرم و افت ۱۰ کیلوگرمی مجموع سبد پروتئینی جامعه طی دو دهه اخیر، تنها یک شوک ناشی از جهش ۵.۸ برابری قیمت‌ها نیست؛ بلکه پیش‌درآمدی بر یک بحران تمام‌عیار در سلامت ملی است. در شرایطی که تورم مهارنشدنی و تنگناهای بودجه‌ای در شرایط شبه‌جنگی، رمقی برای سیاست‌های حمایتی دولت باقی نگذاشته است، داده‌های آماری نشان می‌دهند که جامعه با شیب تندی به سمت فقر آهن، کوتاهی قد نسل جدید و فرسودگی جسمی پیش می‌رود.

 مأموریت ارتش دفاع از تمامیت ارضی و حفظ نظام جمهوری اسلامی است
۳۹ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

مأموریت ارتش دفاع از تمامیت ارضی و حفظ نظام جمهوری اسلامی است

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با اشاره به مأموریت ارتش گفت: آنچه مسلم است، مأموریت ارتش جمهوری اسلامی ایران دفاع از تمامیت ارضی کشور، دفاع از استقال کشور و حفظ نظا...

 سومار فعال است اما ظرفیتش هنوز کامل به کار نیفتاده است
۲۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

سومار فعال است اما ظرفیتش هنوز کامل به کار نیفتاده است

گفت‌وگویی با عنوان «گره‌های تجارت در مرز سومار» در شماره امروز روزنامه ایران منتشر شد.

 ببینید | بشقاب پرنده رسماً در چین به فروش رسید
۴۰ دقیقه قبل / سایت خبرآنلاین

ببینید | بشقاب پرنده رسماً در چین به فروش رسید

شرکت چینی «ئی‌وی‌تول» فروش یک هواگرد برقی دو نفره به شکل بشقاب پرنده را آغاز کرد. این‌ بشقاب پرنده می‌تواند بر آب و خشکی بنشیند، تا فاصله‌ای نزدیک به ۳۰ متر پرواز کند و تا ۱۵ دقیقه در هوا بماند. به خلبان خودکار مجهز است و برای پرواز در باد شدید طراحی شده است./خبرفوری

یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026