قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۶/۲۲

سرعت توسعه 3 میدان گازی 2 برابر شد

رکنا اقتصادی: مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از دو برابر شدن سرعت طرح توسعه در میدان‌های گازی فرزاد، بلال و کیش خبر داد.
 سرعت توسعه 3 میدان گازی 2 برابر شد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش رکنا، تورج دهقانی با اشاره به برنامه توسعه میدان‌های گازی تازه تصریح کرد: توسعه میدان‌های گازی فرزاد، بلال و کیش در چهارچوب برنامه افزایش تولید گاز در دو سال گذشته با سرعتی دو برابر نسبت به مدت‌زمان مشابه دنبال می‌شود.

وی درباره میدان گازی مشترک بلال گفت: بلال یک میدان توسعه‌نیافته بود که چند ماه پیش جکت آن نصب و حفاری در آن آغاز شد و اکنون با استقرار دکل، کار حفاری در این میدان ادامه دارد.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس در مصاحبه‌ای با صدا و سیما با تأکید بر پیشرفت مناسب در میدان فرزاد، به امضای قرارداد جکت آن اشاره کرد.

دهقانی افزود: میدان‌های توسعه‌نیافته همچون کیش و پارس‌شمالی نیز تعیین‌تکلیف و قراردادهای آن امضا و پیمانکاران انتخاب شده‌اند. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1248683 …





 اخبار جدید

 چهار ژیمناست در فینال/ رکوردشکنی هومر عباسی در شنا/ دست گلشادنژاد به مدال نرسید/ پرچمدار ایران چهارم شد +ویدیو
۱۱ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

چهار ژیمناست در فینال/ رکوردشکنی هومر عباسی در شنا/ دست گلشادنژاد به مدال نرسید/ پرچمدار ایران چهارم شد +ویدیو

کاروان ایران در دومین روز بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶، از ساعت ۳:۳۰ دوشنبه به وقت ایران رقابت خود را در رشته‌های مختلف آغاز کردند.

 تیم رسانه‌ای رئیس‌جمهور از سفر نیویورک جا ماند!
۳۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

تیم رسانه‌ای رئیس‌جمهور از سفر نیویورک جا ماند!

حبیب الله عباسی درباره آخرین اخبار از سفر رئیس جمهور به نیویورک گفت: از فردا سه شنبه سفر پنج روزه پزشکیان به سازمان ملل آغاز خواهد شد.

 استخدام کارشناس کنترل پروژه و ۴۱ ردیف شغلی دیگر در شرکت فنی مهندسی پارس مانی ایستا | ۳۰ شهریور ۱۴۰۵
۵ دقیقه قبل / سایت جابویژن

استخدام کارشناس کنترل پروژه و ۴۱ ردیف شغلی دیگر در شرکت فنی مهندسی پارس مانی ایستا | ۳۰ شهریور ۱۴۰۵

عنوان شهر حقوق (میلیون تومان) لینک سرپرست نگهداری زیرساخت- آقا تهران 70-90 مشاهده جزئیات و ارسال رزومه کارشناس کنترل پروژه [ ]

 قیمت دلار امروز دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵/ عقب نشینی به کانال 229هزار تومان - سرمایه و بورس
۱۴ دقیقه قبل / سایت سرمایه و بورس

قیمت دلار امروز دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵/ عقب نشینی به کانال 229هزار تومان - سرمایه و بورس

قیمت دلار امروز دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵ با کاهش همراه شد و اسکناس آمریکایی در معاملات بازار آزاد با افت یک هزار تومانی نسبت به روز گذشته، تا لحظه تنظیم این گزارش به ۲۲۹ هزار تومان رسید.

 حساب و  کتاب مالکان اتوبوس با جیب مسافر
۳۸ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

حساب و کتاب مالکان اتوبوس با جیب مسافر

مالکان اتوبوس هزینه تعمیرات، قطعات، لاستیک، بیمه، دستمزد، سوخت، استهلاک و توقف خودرو را همزمان با گرانی خودرو پرداخت می‌کنند

 تراستی‌ها؛ بزرگ‌ترین خطر تحریم‌ها برای کشور
۴۱ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

تراستی‌ها؛ بزرگ‌ترین خطر تحریم‌ها برای کشور

کشوری که به دلیل تحریم نمی‌تواند پول نفت خود را از مسیر معمول بانکی دریافت کند، ناچار به شبکه‌ای از واسطه‌ها، شرکت‌های واسط، حساب‌های خارجی، صرافی‌ها و مسیرهای غیررسمی متکی می‌شود و چنین سیستمی، ذاتا ظرفیت بیشتری برای فساد و عدم شفافیت دارد. این همان جایی است که باید میان «ضرورت دور زدن تحریم» و «فساد ناشی از ساختار دور زدن تحریم» تفاوت گذاشت.

دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵ - 21 September 2026