قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۰ ساعت قبل

اولین عکس از عامل قتل عام 5 عضو خانواده در پونک تهران و حضور بازپرس ویژه قتل بلاس سر چاه مرگ + جزییات

حوادث رکنا: قتل‌عام هولناک پنج عضو یک خانواده در پونک تهران، پس از دو سال سکوت و پنهان‌کاری فاش شد. دو برادر که با انگیزه تصاحب ارثیه پدری، مادر، دو خواهر و دو برادر خود را به رگبار بسته و اجساد آنان را در چاهی بیست‌متری دفن کرده بودند، سرانجام در چنگال قانون گرفتار شدند.
 اولین عکس از عامل قتل عام 5 عضو خانواده در پونک تهران و حضور بازپرس ویژه قتل بلاس سر چاه مرگ + جزییات

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرنگار حوادث جنایی رکنا، ابعاد تازه‌ای از یک پرونده جنایی در تهران فاش شد. دو برادر متهم هستند که در یک اقدام جنون‌آمیز، مادر، دو خواهر و دو برادر دیگر خود را با استفاده از سلاح گرم به قتل رسانده و پس از بسته‌بندی اجساد در گونی، آن‌ها را به درون چاهی به عمق بیست متر در یک ملک شخصی پرتاب کرده‌اند.

این جنایت هولناک در حالی رخ داد که پدر خانواده پیش از آن فوت کرده بود و ریشه اصلی این اقدام شنیع، اختلافات عمیق مالی و تلاش متهمان برای تصاحب ارثیه خانوادگی عنوان شده است. نکته حائز اهمیت این پرونده، سکوت مرگبار دو ساله عاملان جنایت است که باعث شده بود راز این قتل‌عام تا مدت‌ها در خفا باقی بماند.

آغاز گره‌گشایی؛ پیامکی که حقیقت را برملا کرد …




پنجشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۵ - 17 September 2026