به گزارش رکنا، مدتی قبل تاجر تهرانی پس از بازگشت از سفر وارد خانهاش شد، اما با صحنهای شوکهکننده مواجه شد؛ وسایل خانه بههمریخته بود، گاوصندوق تخریب شده و حدود یک کیلو طلا و 100 سکه بهار آزادی که در آن نگهداری میشد، به سرقت رفته بود.
این مرد بلافاصله با مراجعه به پلیس، شکایتی را مطرح کرد و پرونده برای رسیدگی تخصصی در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی تهران قرار گرفت. تحقیقات با دستور بازپرس شعبه سوم دادسرای ویژه سرقت آغاز شد. 4 سارق نقابدار در کمین خانه تاجر
کارآگاهان در نخستین مرحله به سراغ دوربینهای مداربسته رفتند. بررسی تصاویر نشان داد 4 مرد نقابدار وارد ساختمان شده و پس از اجرای نقشه سرقت، با یک خودروی سواری که چند کوچه دورتر از محل پارک شده بود، از منطقه گریختهاند.
تحقیقات برای ردیابی مسیر فرار سارقان ادامه پیدا کرد و مأموران با بررسی دوربینهای کوچهها و خیابانهای اطراف، سرانجام موفق شدند تصویر واضحی از چهره یکی از متهمان به دست آورند.
اما این تصویر برای مالباخته یک غافلگیری بزرگ به همراه داشت؛ او متهم را میشناخت. سارق، سرایدار خانه همسایه بود …












