قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۶/۲۳

خلاصه بازی شباب الاهلی 1 - تراکتور 0

خلاصه بازی شباب الاهلی 1 - تراکتور 0 را مشاهده می‌گنید.
 خلاصه بازی شباب الاهلی 1 - تراکتور 0

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش رکنا،  تراکتور فصل جدید لیگ نخبگان آسیا را با شکست یک بر صفر مقابل شباب الاهلی آغاز کرد. شاگردان جواد نکونام در ورزشگاه شیخ راشد دبی نتوانستند گل نیمه نخست یوری سزار را جبران کنند و باوجود موقعیت‌هایی که در نیمه دوم ساختند، نخستین مسابقه آسیایی فصل را بدون امتیاز به پایان رساندند.این دیدار فرصتی برای جبران حذف فصل گذشته برابر شباب الاهلی بود، اما نماینده امارات بار دیگر سد راه سرخپوشان تبریزی شد. تراکتور که در سفر قبلی خود به این ورزشگاه به تساوی یک بر یک رسیده بود، این بار با شکست از زمین بیرون آمد تا پس از باخت مقابل استقلال خوزستان در لیگ برتر، دومین شکست متوالی خود را تجربه کند.

نکونام در این مسابقه چند بازیکن مهم خود را در اختیار نداشت. محرومیت علیرضا بیرانوند باعث شد پارسا جعفری نخستین بازی خود را درون دروازه تراکتور تجربه کند و مصدومیت مهدی ترابی و شهریار مغانلو نیز دست سرمربی سرخپوشان را در بخش هجومی بست. ترابی از روی سکوها مسابقه را دنبال کرد و مغانلو هم به دلیل آسیب‌دیدگی مچ پا فرصت حضور در زمین را به دست نیاورد. …




 اخبار جدید

 بیانیه مشترک ستاد کل نیروهای مسلح و قرارگاه خاتم‌: طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

بیانیه مشترک ستاد کل نیروهای مسلح و قرارگاه خاتم‌: طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند

ستاد کل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا (ص) در بیانیه ای تاکید کرد که طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان و بدخواهان ملت ایران، به‌ویژه دشمنان آمریکایی، صهیونیستی و هم‌پیمانان آن‌ها، خواهیم چشاند.

 معاون وزیر آموزش و پرورش :۴۴.۵۵ درصد بازماندگان از تحصیل دختر هستند/ بیش از ۹۸ درصد کلاس‌اولی‌ها ثبت‌نام قطعی شدند/۳۰۰ مدرسه تک دانش آموز داریم
۲۴ دقیقه قبل / سایت رکنا

معاون وزیر آموزش و پرورش :۴۴.۵۵ درصد بازماندگان از تحصیل دختر هستند/ بیش از ۹۸ درصد کلاس‌اولی‌ها ثبت‌نام قطعی شدند/۳۰۰ مدرسه تک دانش آموز داریم

اجتماعی رکنا: سال گذشته ۱۴۰ هزار و ۵۶۲ کودک در دوره ابتدایی بازمانده از تحصیل شناسایی شدند؛ ۵۵.۴۵ درصد این کودکان پسر و ۴۴.۵۵ درصد دختر بودند و ۵۴ هزار و ۴۴۵ نفر، یعنی بخش قابل توجهی از این جمعیت، در سن ورود به پایه اول ابتدایی قرار داشتند. معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش همچنین اعلام کرده ۴۱ هزار و ۷۱۲ نفر از افراد این فهرست طی سال‌های گذشته از کشور خارج شده و حدود ۱۸ هزار نفر نیز به دلیل معلولیت‌های شدید در این آمار قرار گرفته بودند.

 نمایش جدیدترین کشفیات پلیس مبارزه با مواد مخدر در پایتخت | تصاویر
۱۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

نمایش جدیدترین کشفیات پلیس مبارزه با مواد مخدر در پایتخت | تصاویر

نمایشگاه جدیدترین کشفیات پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران صبح امروز با حضور سردار عباسعلی محمدیان،رئیس پلیس پایتخت در ستاد مبارزه با مواد مخدر برگزار شد.

 ۱۸ بیماری جدید وارد فهرست بیماری‌های نادر شد
۳۳ دقیقه قبل / سایت سلامت نیوز

۱۸ بیماری جدید وارد فهرست بیماری‌های نادر شد

در نشست کمیسیون تخصصی بیماری های نادر، ۲۲ بیماری جدید مورد بحث قرار گرفت که ۱۸ مورد آنها تایید شد.

 دیابتی‌ها هنگام ابتلا به آنفلوآنزا چه کنند؟؛ ۷ علامتی که نباید نادیده بگیرید
۳۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دیابتی‌ها هنگام ابتلا به آنفلوآنزا چه کنند؟؛ ۷ علامتی که نباید نادیده بگیرید

ابتلا به آنفلوآنزا یا عفونت‌های ویروسی مشابه می‌تواند کنترل قند خون را برای افراد مبتلا به دیابت دشوارتر کند و در برخی موارد خطر عوارض را افزایش دهد. تب، کم‌آبی بدن، بی‌اشتهایی و تغییر قند خون از مواردی هستند که در دوران بیماری باید با دقت بیشتری زیر نظر گرفته شوند.

 رایزنی‌های سئول با مقامات آمریکا و ژاپن پس از آزمایش‌های موشکی اخیر کره‌شمالی
۴۱ دقیقه قبل / سایت هم میهن

رایزنی‌های سئول با مقامات آمریکا و ژاپن پس از آزمایش‌های موشکی اخیر کره‌شمالی

وزارت امور خارجه کره جنوبی اعلام کرد که دیپلمات‌های ارشد این کشور برای تبادل اطلاعات و بحث در مورد آزمایش‌های موشکی اخیر کره شمالی با مقامات ژاپن و آمریکا تلفنی رایزنی کردند.

دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵ - 21 September 2026