قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۹ ساعت قبل

اسماعیل نژاد امتیازآورترین بازیکن ایران در دیدار مقابل نیوزیلند

برنا - گروه ورزشی: امین اسماعیل نژاد امتیازآورترین بازیکن ایران در دیدار مقابل نیوزیلند در مرحله مقدماتی قهرمانی مردان آسیا ۲۰۲۶ شد.
 اسماعیل نژاد امتیازآورترین بازیکن ایران در دیدار مقابل نیوزیلند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

طبق اعلام فدراسیون والیبال، تیم ملی والیبال در نخستین دیدار خود در قهرمانی مردان آسیا ۲۰۲۶ سه بر صفر نیوزیلند را شکست داد.

امین اسماعیل نژاد با کسب ۱۱ پوئن، امتیازآورترین بازیکن ایران در این دیدار بود. گرنت بازیکن شماره ۱۴ نیوزیلند نیز با کسب ۱۲ پوئن، عنوان امتیازآورترین بازیکن مسابقه را به دست آورد.

تیم ملی والیبال ایران در مجموع ست‌های این مسابقه ۷۵ امتیاز کسب کرد که به ترتیب ۳۵ پوئن در حمله، ۵ امتیاز در دفاع، ۲ پوئن سرویس و ۳۳ امتیاز از اشتباهات بازیکنان حریف بود.

بازیکنان تیم ملی والیبال نیوزیلند نیز در مجموع ست‌های این مسابقه ۴۹ امتیاز کسب کردند که شامل ۳۱ امتیاز حمله، ۷ دفاع، ۳ پوئن سرویس و ۸ امتیاز از اشتباهات بازیکنان تیم ایران بود.

انتهای پیام/  …





 اخبار جدید

 یک هیولا امباپه و مورینیو را بلعید!
۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

یک هیولا امباپه و مورینیو را بلعید!

ماشین جنگی ژوزه مورینیو بعد از سه برد متوالی در سه هفته ابتدایی امشب مقهور بازی ضعیف امباپه و درخشش استثنایی گلر حریف شد و باخت.

 ایندیپندنت: دولت ترامپ حقوق خانواده کشته‌شدگان جنگ ایران را قطع کرد - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ایندیپندنت: دولت ترامپ حقوق خانواده کشته‌شدگان جنگ ایران را قطع کرد - تسنیم

گزارش تازه روزنامه ایندیپندنت از یک رسوایی در وزارت جنگ آمریکا درباره جنگ علیه ایران خبر می‌دهد.

 عکس: قابی تماشایی از تنگه شگفت انگیز هلت لرستان
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: قابی تماشایی از تنگه شگفت انگیز هلت لرستان

زییایی‌های لرستان؛ تنگه هلت جاذبه طبیعی شگفت انگیز در پلدختر،

 یک مقام اسرائیلی: رویارویی با ترکیه باید دیپلماتیک باشد نه نظامی
۲۵ دقیقه قبل / سایت اکوایران

یک مقام اسرائیلی: رویارویی با ترکیه باید دیپلماتیک باشد نه نظامی

«تمیر هایمان»، رئیس پیشین بخش اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل (آمان)، نسبت به استفاده اسرائیل از ادبیات و اصطلاحاتی که در قبال ایران به کار می‌برد، در مواجهه با آنچه «تهدید» ترکیه علیه اسرائیل توصیف می‌شود، هشدار داد و تأکید کرد: «رویارویی با ترکیه باید سیاسی و دیپلماتیک باشد، نه نظامی.»

 توسعه عدالت آموزشی در دیار زاگرس
۳ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

توسعه عدالت آموزشی در دیار زاگرس

بازسازی ۲مدرسه تخریب‌شده و ۹۳ فضای آموزشی آسیب‌دیده از جنگ، لرستان را آماده آغاز سال تحصیلی جدید کرد

 روزنامه اسپانیایی: حمله به جزیره لارک نشانه ناتوانی و سردرگمی ترامپ است/ ناکامی در خروج از بن‌بست
۴ ساعت قبل / سایت رجانیوز

روزنامه اسپانیایی: حمله به جزیره لارک نشانه ناتوانی و سردرگمی ترامپ است/ ناکامی در خروج از بن‌بست

روزنامه اسپانیایی ال‌دیاریو در تحلیلی با اشاره به تجاوز اخیر ارتش آمریکا به جزیره لارک، نوشت که این اقدام نشان‌دهنده ناامیدی و سردرگمی دونالد ترامپ در یافتن راهکاری برای خروج از بن‌بست جنگ تجاوزکارانه و بی‌دلیل‌ خود علیه ایران است.

شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ - 5 September 2026