قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱ ساعت قبل

ترامپ عصبانیتش از جنگ را اینگونه خالی کرد

در پی شدت گرفتن انتقادها از رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ بابت جنگ‌افروزی علیه ایران، او امروز جمعه به شدت منتقدانش را آماج حملات لفظی قرار داد.
 ترامپ عصبانیتش از جنگ را اینگونه خالی کرد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

در پی شدت گرفتن انتقادها از رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ بابت جنگ‌افروزی علیه ایران، او امروز جمعه به شدت منتقدانش را آماج حملات لفظی قرار داد.

گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس- دونالد ترامپ در پیامی در تروث‌سوشال مخالفانش را «دیوانه‌های افراطی، دموکرات‌ها و کمونیست‌ها» خطاب کرد و نوشت که آنها ترجیح می‌دهند که ایالات متحده در جنگ با ایران شکست بخورد.

وی همچنین گفت که این منتقدان به «سندروم جنون ترامپ» مبتلا هستند.

ساعاتی پیش‌تر رسانه‌ها گزارش دادند که قیمت گازوئیل در آمریکا به رکوردی بی‌سابقه رسید و برای نخستین بار میانگین قیمت هر گالن آن به ۵ دلار و ۸۵ سنت افزایش یافته است.

این رقم معادل بیش از ۵۵ درصد رشد نسبت به قبل از آغاز جنگ علیه ایران است و ترامپ به شدت بابت آن در محافل سیاسی هدف انتقاد قرار گرفته است.

کریس مورفی سناتور ایالت کانکتیکت آمریکا در واکنش به پیام امروز ترامپ در تروث‌سوشال به سی‌ان‌ان گفت که او به دلیل آنکه در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره راهی برای خروج از تبعات جنگ علیه ایران ندارد عصبانی است.

به گفته مورفی جنگ‌ به افزایش قیمت کالاها و ثبت رکود تاریخی در قیمت گازوئیل منجر شده و ظاهراً او چاره‌ای جز حمله به منتقدان و مخالفان جنگ ندارد. کد خبر 1065862 …




شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ - 5 September 2026