قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۵۶ دقیقه قبل

تصویر؛ واکنش شدیداللحن به اتهام وزیر جنگ آمریکا به ایران درباره ۱۱سپتامبر

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در پیامی نوشت: آمریکا به‌عنوان مربی و پرورش‌دهنده اصلی تروریسم در جهان فاقد هرگونه صلاحیت برای تعیین معیار درباره تعریف تروریسم است.
 تصویر؛ واکنش شدیداللحن به اتهام وزیر جنگ آمریکا به ایران درباره ۱۱سپتامبر

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش همشهری آنلاین، اسماعیل بقایی درباره ادعاهای وزیر جنگ آمریکا راجع به تروریسم و اتهام‌زنی به ایران در این خصوص، در صفحه شخصی خود نوشت:

«روایت وزیر جنگ آمریکا در سالگرد ۱۱ سپتامبر درباره تروریسم دچار تناقض بنیادین است. نمی‌توان جنگ‌افروزی کرد، مرتکب ترورهای وحشیانه شد، به غیرنظامیان حمله کرد و همزمان مدعی مبارزه با تروریسم و تعیین‌کننده تعریف آن بود.

عاملان ۱۱ سپتامبر ایرانی نبودند؛ بلکه همان کسانی بودند که آمریکا خود آنها را در دهه‌های پیشین سازماندهی کرده و پرورانده بود. پس از ۱۱ سپتامبر نیز آنچه در افغانستان و عراق به نام «جنگ علیه تروریسم» انجام دادید، حاصلی جز کشتار خیل عظیمی از غیرنظامیان بیگناه و ویرانی گسترده در افغانستان و عراق نداشت.

با این اوصاف، استفاده از سالگرد ۱۱ سپتامبر برای توجیه جنگ تجاوزکارانه علیه ایران، جنگی که با ترور بزدلانه مقامات یک کشور و هدف قرار دادن غیرنظامیان، از جمله زنان و کودکان، همراه بود، تلاشی شرورانه برای مشروعیت‌بخشی به تجاوزی غیرقانونی با استفاده از زبان مبارزه با تروریسم است.»

کد خبر 1067793 …




شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026