قیمت طلا امروز




 سایت سنا / ۲۸ ساعت قبل

تدوین الگوی حکمرانی شرعی در بازار سرمایه با مشورت نهادهای مالی

نخستین نشست حکمرانی شرعی در بازار سرمایه با حضور شرکت‌های تأمین سرمایه و جمعی از فعالان بازار در محل سازمان بورس و اوراق بهادار برگزار شد. در این نشست در خصوص حکمرانی شرعی بحث و تبادل نظر صورت گرفت و طرح اولیه حکمرانی شرعی در بازار سرمایه ارائه شد. این طرح مبتنی بر یک الگوی دوبعدی است که در بُعد نخست، به مسئله نظارت شرعی در بازار سرمایه، نهادها و هم‌چنین ابزارهای مالی پرداخته می‌شود و در بُعد دوم، علاوه بر نظارت شرعی، از سازوکارهای حسابرسی شرعی نیز استفاده می‌شود.
 تدوین الگوی حکمرانی شرعی در بازار سرمایه با مشورت نهادهای مالی

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا)، دبیر کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار در نخستین نشست حکمرانی شرعی در بازار سرمایه گفت: طرح اولیه حکمرانی شرعی در بازار سرمایه مبتنی بر یک الگوی دوبعدی است که در بُعد نخست، نظارت شرعی بر بازار، نهادها و ابزارهای مالی و در بُعد دوم، سازوکارهای حسابرسی شرعی را مورد توجه قرار می‌دهد.

مجید پویانمهر، درباره حکمرانی شرعی در بازار سرمایه توضیح داد: موضوع حکمرانی شرعی از جمله مسائلی است که در بازارهای سرمایه اسلامی در کشورهای مختلف، کم‌وبیش مطرح بوده و در ۲ دهه اخیر، در کنار موضوع حکمرانی شرکتی مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. …




 اخبار جدید

 اسقاط روزانه هزار و ۲۰۰ خودروی فرسوده با اصلاح آیین نامه
۷ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

اسقاط روزانه هزار و ۲۰۰ خودروی فرسوده با اصلاح آیین نامه

مدیر ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل و اسقاط خودرو‌های فرسوده گفت: با اجرای اصلاحیه جدید آیین نامه ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو و ضرایب جدید گواهی اسقاط، به طور میانگین روزانه هزار و ۲۰۰ دستگاه خودروی فرسوده، اسقاط می‌شود.

 بازار سرمایه زیر سایه تنش‌های سیاسی؛ آیا بورس دوباره صعودی می‌شود؟
۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایمنا

بازار سرمایه زیر سایه تنش‌های سیاسی؛ آیا بورس دوباره صعودی می‌شود؟

یک کارشناس بازار سرمایه گفت: مسیر آینده بورس تا حد زیادی به سرنوشت تنش‌های سیاسی و سیاست‌های پولی بانک مرکزی بستگی دارد و در صورت تثبیت یا کاهش ریسک‌های سیاسی، بازار سرمایه پتانسیل بازگشت به مدار صعودی را خواهد داشت.

 پزشکیان چه کتابی را با خود به نیویورک برده است؟
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

پزشکیان چه کتابی را با خود به نیویورک برده است؟

این کتاب، حاوی نام و تصاویر شهدای ایرانی جنگ اخیر و روایتی از گوشه‌ای از جنایت‌های انجام شده در جریان جنگ اخیر است.

 طرح خرید خودرو از بهمن‌موتور با حساب وکالتی بانک صادرات ایران
۶ ساعت قبل / سایت فرکانس

طرح خرید خودرو از بهمن‌موتور با حساب وکالتی بانک صادرات ایران

امکان خرید خودرو از بهمن موتور با استفاده از حساب وکالتی بانک صادرات ایران فراهم شد. جزئیات حساب وکالتی برای خرید خودرو را بخوانید.

 صادرات فناوری پاک چین از انتشار ۳۷۴ میلیون تن دی‌اکسیدکربن جلوگیری کرد
۴ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

صادرات فناوری پاک چین از انتشار ۳۷۴ میلیون تن دی‌اکسیدکربن جلوگیری کرد

صادرات گسترده فناوری‌های پاک چین، از پنل‌های خورشیدی و باتری گرفته تا خودروهای برقی و توربین‌های بادی، در سال گذشته از انتشار حدود ۳۷۴ میلیون تن دی‌اکسیدکربن جلوگیری کرده است؛ رقمی که نشان‌دهنده تأثیر فزاینده صنعت سبز چین بر روند کربن‌زدایی در جهان است.

 مزایده فروش ساختمان اداری تاپکیش بی‌نتیجه ماند
۸ ساعت قبل / سایت صدای بورس

مزایده فروش ساختمان اداری تاپکیش بی‌نتیجه ماند

شرکت تجارت الکترونیک پارسیان کیش با نماد «تاپکیش» از عدم حصول نتیجه در مزایده فروش یک باب ملک اداری به دلیل عدم حضور متقاضی خبر داد.

پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵ - 24 September 2026