قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۱۶

سه روز بلیت نیم‌بها از ۲۰ شهریور

در جلسه شورای صنفی نمایش مقرر شد بلیت سینماها از روز جمعه ۲۰ شهریورماه به مدت سه روز به صورت نیم‌بها عرضه شود.
 سه روز بلیت نیم‌بها از ۲۰ شهریور

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، در جلسه شورای صنفی نمایش یکشنبه ۱۵ شهریور به اتفاق آرا مقرر شد به مناسبت «روز ملی سینما ؛ ۲۱ شهریورماه» بلیت سینماها از روز جمعه ۲۰ شهریورماه به مدت سه روز، شامل روزهای جمعه ۲۰ شهریور، شنبه ۲۱ شهریور و یکشنبه ۲۲ شهریور به صورت نیم‌بها عرضه شود.

در این جلسه همچنین مقرر شد؛ اکران فیلم‌های سینمایی «قمارباز»، «بهشت تبهکاران» و «خط‌نجات» از تاریخ ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۵ خاتمه یابد.

همچنین قرارداد اکران فیلم سینمایی «بت» با پخش فیلمیران و سرگروهی پردیس سینمایی ایران‌مال پس از فیلم سینمایی «ناپلئون در باغ زردآلو» از تاریخ ۱۵ مهرماه ۱۴۰۵ ثبت شد.

قرارداد اکران فیلم سینمایی «جانشین» با پخش بهمن سبز و سرگروهی پردیس سینمایی ملت پس از فیلم سینمایی «زنده‌شور» از تاریخ ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۵ ثبت شد.

در ادامه، قرارداد اکران فیلم سینمایی «سفیدبرفی» با پخش شکوفافیلم و سرگروهی پردیس سینمایی سیتی‌سنتر پس از فیلم سینمایی «سقف» از تاریخ اول مهرماه ۱۴۰۵ ثبت شد.

انتهای پیام/ …




 اخبار جدید

 وفاداری به رمان یا محدودیت سریال؟ چالش بزرگ «بامداد خمار»
۲ ساعت قبل / روزنامه توسعه ایرانی

وفاداری به رمان یا محدودیت سریال؟ چالش بزرگ «بامداد خمار»

محمد تقی زاده سریال بامداد خمار از همان ابتدا با یک امتیاز مهم وارد میدان شد؛ اقتباس از یکی از شناخته شده ترین رمان های

 «جواد مجابی» ؛ روشنفکر جنتلمن
۵۹ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

«جواد مجابی» ؛ روشنفکر جنتلمن

آرمان امروز : هرمز علی‌پور شاعر و منتقد پیشکسوت در پی درگذشت جواد مجابی شاعر، نویسنده، نقاش و منتقد پیشکسوت ادبی و هنری که روز چهاردهم شهریورماه پس از یک دوره بیماری در ۸۷سالگی در تهران از دنیا رفت، در متنی که در اختیار ایسنا، قرار داده، نوشته است: «اولین‌بار که [ ]

 از گلوله تا غزل؛ روایت جنگ در میدان شعر
۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایمنا

از گلوله تا غزل؛ روایت جنگ در میدان شعر

وقتی جنگ فقط در میدان نظامی رخ نمی‌دهد و روایت‌ها نیز به بخشی از نبرد تبدیل می‌شوند، شعر می‌تواند سلاح خود را از جنس دیگری انتخاب کند؛ هجو، نقیضه و طنز. سروده‌های اخیر نشان می‌دهد چگونه می‌توان با همین ابزار هم روایت‌های جنگ‌طلبانه را به چالش کشید و هم دردهای جامعه و زخم‌های وطن را به زبان شعر آورد.

 تیغ تیز ساترا
۱ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

تیغ تیز ساترا

توقیف دو برنامه «روشن» و «شفرونی» در شبکه نمایش خانگی

 نزاع بر سر اندکی پول بود و چند متر آپارتمان
۲ ساعت قبل / روزنامه توسعه ایرانی

نزاع بر سر اندکی پول بود و چند متر آپارتمان

محمدحسن خدایی در آخرین روزهای تابستان، در اوج گرفتن دوباره منازعات جنگی ایران و امریکا، سخن گفتن از تئاتر بیش از پیش دشوار شده و دیگر نمی توان مثل قبل،

 واکاوی تهدید دو سینماگر معروف
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

واکاوی تهدید دو سینماگر معروف

انتشار تصاویری از نوشته‌های توهین‌آمیز و تهدیدآمیز بر دیوار محل سکونت دو سینماگر سرشناس بار دیگر مرز میان نقد چهره‌های فرهنگی و تعرض به حریم خصوصی آنان را به موضوع بحث تبدیل کرده است.

پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026