قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۳۳ ساعت قبل

چیزی که آدم‌های موفق دارند و بقیه ندارند

آدم‌های موفق معمولاً کمتر از بقیه دنبال تأیید دیگران‌اند. تصمیم‌هایشان را بر اساس چیزی می‌گیرند که خودشان به آن باور دارند، نه بر اساس این‌که دیگران چه فکری می‌کنند. این یعنی می‌توانند مسیرهایی را انتخاب کنند که در نگاه اول عجیب یا پرریسک به نظر می‌رسند، چون منتظر تأیید جمع نمی‌مانند.
 چیزی که آدم‌های موفق دارند و بقیه ندارند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ واقعیتش این است که آدم‌های موفق باهوش‌تر از بقیه نیستند. خیلی‌هایشان حتی از نظر استعداد خام، معمولی‌اند. چیزی که آن‌ها را جدا می‌کند، چند عادت ذهنی ساده است که کسی به‌ آنها یاد نمی‌دهد،

اولین چیز، رابطه‌شان با شکست است. آدم معمولی وقتی شکست می‌خورد، آن را نشانه‌ای می‌بیند که «من بلد نیستم» یا «این راه من نیست». آدم موفق همان شکست را فقط یک داده می‌بیند؛ اطلاعاتی که می‌گوید این روش کار نکرد، پس روش بعدی را امتحان کن. تفاوت در خودِ شکست نیست، در معنایی است که به آن می‌دهند.

دومی، صبر روی چیزهای کسل‌کننده است. همه دوست دارند ایده‌های بزرگ داشته باشند، اما موفقیت اغلب از تکرار کارهای کوچک و بی‌جذابیت می‌آید؛ همان کاری که هیچ‌کس دوست ندارد هزار بار انجامش دهد. آدم‌هایی که به جایی می‌رسند، یاد گرفته‌اند با کسالت کنار بیایند، نه این‌که منتظر انگیزه بمانند. …




 اخبار جدید

 شفافیت یا پوشش خطاها؟
۸ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

شفافیت یا پوشش خطاها؟

نقد یادداشت سازمان درباره شفافیت؛ بررسی تناقض‌های مدیریتی، ایرادات فنی پروژه سهراب و معضل ناکارآمدی سازمان‌یافته در برابر مدیران حرفه‌ای.

 اصلاح قیمت انرژی پسماند
۱۳ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

اصلاح قیمت انرژی پسماند

سمیه رفیعی بر ضرورت اصلاح قیمت انرژی برای سرمایه‌گذاری در پسماند تأکید کرد و از آمادگی مجلس برای حمایت مالی و قانونی از طرح‌های تبدیل پسماند به انرژی خبر داد.

 چشم‌انتظار واکسن آنفلوانزا
۵ ساعت قبل / روزنامه شرق

چشم‌انتظار واکسن آنفلوانزا

تأخیر در تأمین و توزیع واکسن آنفلوانزا، نگرانی‌ها برای آغاز فصل بیماری‌های تنفسی را زودتر از همیشه به داروخانه‌ها و خانواده‌ها رسانده است. هنوز بخش قابل ‌توجهی از داروخانه‌ها چشم‌انتظار رسیدن محموله‌ها هستند و در همین حال، سازمان غذا و دارو وعده داده واکسن از اواخر شهریور و اوایل مهر وارد مرحله توزیع شود. مدیر کل داروی این سازمان از تأمین حدود یک میلیون دوز برای شبکه بهداشت از منابعی مانند چین و روسیه خبر داده و گفته تأمین واکسن داروخانه‌ای نیز در حال پیگیری است.

 پیشنهاد افزایش ۲ میلیون تومانی اعتبار کارت امید مادران به جای یارانه شیرخشک
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

پیشنهاد افزایش ۲ میلیون تومانی اعتبار کارت امید مادران به جای یارانه شیرخشک

مدیرکل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو از پیشنهاد جدیدی برای تغییر شیوه حمایت از خانواده‌ها خبر داد که بر اساس آن، اعتبار کارت امید مادران به جای یارانه شیرخشک، ۲ میلیون تومان افزایش خواهد یافت.

 حل چالش پسماند با بخش خصوصی
۳ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

حل چالش پسماند با بخش خصوصی

رئیس سازمان شهرداری‌ها با اشاره به هدررفت ۳۰٪ بودجه شهرداری برای زباله، بر ورود بخش خصوصی، مشارکت مردمی و تدوین راهکارهای ملی حل پسماند تأکید کرد.

 گرانی چه بر سر روابط اجتماعی آورد؟ | نظری: با پدیده ای به نام شرم فقر مواجهیم |  فردی که نگران اجاره ماه آینده، هزینه درمان یا امنیت شغلی است ناگزیر منابع ذهنی و زمانی خود را صرف بقا می‌کند
۱۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

گرانی چه بر سر روابط اجتماعی آورد؟ | نظری: با پدیده ای به نام شرم فقر مواجهیم | فردی که نگران اجاره ماه آینده، هزینه درمان یا امنیت شغلی است ناگزیر منابع ذهنی و زمانی خود را صرف بقا می‌کند

اقتصادنیوز: هر کناره‌گیری را نباید فقط با شرم توضیح داد. گاهی فرد صرفاً توان پرداخت هزینه را ندارد، اما هنگامی که ناتوانی مالی با احساس قضاوت شدن، بی‌آبرویی یا پایین‌ بودن منزلت همراه می‌شود با شرم فقر مواجهیم.

سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026