قیمت طلا امروز




 سایت اقتصاد ۲۴ / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۱۲

شکاف ساختاری دولت و بخش خصوصی؛ ریشه‌های یک بحران مکرر

در پنل «بگذارید نفس بکشیم» در روز سوم نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۵، سعید رسول‌اف، نایب‌رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات اتاق تهران، سجاد جهانگرد، عضو هیئت‌مدیره شرکت سرمایه‌گذاری ایران و فرانسه، حسین اسلامی، مدیرعامل رمیس و عضو هیئت‌مدیره نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، و محمدامین الله‌داد، رئیس مرکز پایش فراداده مرکز ملی فضای مجازی، با مدیریت احمد عطارزاده، رییس انجمن کسب‌وکار‌های اینترنتی و قایم مقام گروه پگاه داده کاوان شریف (تپسل – کافه بازار و ...)، درباره رابطه دولت و بخش خصوصی، موانع گفت‌و‌گو، نبود چشم‌انداز مشترک و نقش نهاد‌های صنفی در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی و فناورانه صحبت کردند.
 شکاف ساختاری دولت و بخش خصوصی؛ ریشه‌های یک بحران مکرر

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

اقتصاد۲۴- در این پنل، تغییر رویکرد دولت‌ها و مدیران، نبود ثبات در سیاست‌گذاری و فاصله میان گفت‌وگو و اقدام، از جمله مشکلات ساختاری اثرگذار بر اقتصاد و کسب‌وکارهای دیجیتال عنوان شد.

احمد عطارزاده از عدم وجود ادب و آداب گفتگو مابین حاکمیت و دولت و بخش خصوصی گفت و اینکه همه بازیگران اصلی این بخش از اقتصاد همگی دچار سوتفاهم هستند و به همین واسطه همواره گفتگو یا شکل نمی‌گیرد و یا اگر شکل بگیرد در نهایت یک جلسه تراپی است و منجر به خروجی نمی‌شود یا اگر منجر به خروجی بشود بواسطه رفتار گزینشی دولت با بخش خصوصی، این خروجی صرفا برای بخش کوچکی از اکوسیستم کار خواهد کرد. …




 اخبار جدید

 منتظر صلح جامع نمانیم، صلح را تولید کنیم
۴۲ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

منتظر صلح جامع نمانیم، صلح را تولید کنیم

دکتر عباس ملکی؛ استاد سیاستگذاری انرژی، دانشگاه صنعتی‌شریف و علی فریادرس؛ کارشناس ارشد اقتصاد انرژی در سرمقاله امروز روزنامه دنیای اقتصاد نوشتند: در شرایطی که ثبات در خاورمیانه متغیری شکننده است و دستیابی به توافق‌های جامع سیاسی با موانع و عدم قطعیت‌های فراوان روبه‌روست، تغییر در سطح استراتژیک ایجاب می‌کند که به جای انتظار منفعلانه برای «صلح جامع»، رویکرد «صلح‌سازی تدریجی» در پیش گرفته شود.

 ورود خودروهای خارجی با پلاک بین المللی آزاد شد + جزئیات بخشنامه جدید گمرک
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ورود خودروهای خارجی با پلاک بین المللی آزاد شد + جزئیات بخشنامه جدید گمرک

گمرک جمهوری اسلامی ایران با صدور بخشنامه‌ای، روند تردد خودروهای ورود موقت دارای پلاک بین‌المللی را تسهیل کرد.

 گزارش دیتاک از بقای برندها در روزهای دشوار؛ بازار کمپین‌های فروش و بازاریابی ۴۰ درصد کوچک‌تر شد
۴ دقیقه قبل / سایت توسعه برند

گزارش دیتاک از بقای برندها در روزهای دشوار؛ بازار کمپین‌های فروش و بازاریابی ۴۰ درصد کوچک‌تر شد

گزارش تازه دیتاک از وضعیت فضای دیجیتال ایران در سال ۱۴۰۴ و بهار ۱۴۰۵ نشان می‌دهد بازار کمپین‌های فروش و بازاریابی در مقایسه با سال ۱۴۰۳ بیش از ۴۰ درصد کوچک شده است.

 قیمت تیرآهن امروز ۱۵ شهریور 1405 / ذوب آهن در کانون افزایش قیمت قرار گرفت + جدول
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت تیرآهن امروز ۱۵ شهریور 1405 / ذوب آهن در کانون افزایش قیمت قرار گرفت + جدول

قیمت تیرآهن امروز ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد. بازار تیرآهن همچنان نوسانی دنبال می شود و امروز تغییرات قیمتی محصولات ذوب آهن اصفهان مورد توجه بازار قرار گرفت.

 هشدار جدی به صنایع درباره قطعی برق / پاییز و زمستان سخت در راه است
۳ ساعت قبل / سایت نود اقتصادی

هشدار جدی به صنایع درباره قطعی برق / پاییز و زمستان سخت در راه است

دبیرکل خانه صنعت ایران با انتقاد از تداوم قطعی برق واحدهای صنعتی گفت صنعت همواره «مرغ عزا و عروسی» قطعی ها بوده و باید از هم اکنون برای تامین سوخت مورد نیاز صنایع در زمستان برنامه ریزی شود.

 کوین وارش کیست و چگونه فکر می‌کند؟
۹ دقیقه قبل / سایت فردای اقتصاد

کوین وارش کیست و چگونه فکر می‌کند؟


یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ - 6 September 2026