قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۳۱ ساعت قبل

واکنش معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه به ادعای آمریکا درباره کنترل تنگه هرمز

معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه گفت: حملات آمریکا با هدف کاهش اشراف و تسلط جمهوری اسلامی بر خلیج فارس و تنگه هرمز صورت گرفت اما با توجه به آرایش نظامی و معماری دفاع دریایی ایران کوچکترین خللی در اشراف و تحمیل اراده نیروی دریایی سپاه بر این منطقه ایجاد نکرده است.
 واکنش معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه به ادعای آمریکا درباره کنترل تنگه هرمز

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش تجارت نیوز، معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه نیروی دریایی سپاه در تنگه هرمز توان اشراف و اعمال اراده قطعی دارد، اظهار کرد: در ۱۰ روز منتهی به ۸ شهریورماه، نیروی دریایی سپاه هر شب بین ۲ تا ۵ شناور متخلف را تنبیه و مجازات کرده است؛ پس از آن نیز هر گاه نیروی دریایی سپاه اراده کرده است با کشتی‌های متخلف مواجه شده و آنها را تنبیه کرده است.

علی محمدی حملات اخیر نیروهای تروریست آمریکا به چند نقطه از کشور را در واکنش به اقدامات مقندرانه و کنترل ایران بر تنگه هرمز عنوان کرد و گفت: آمریکایی‌ها در روزهای گذشته به‌طور مداوم مدعی بودند که کنترل تنگه هرمز در اختیار سنتکام است، نیروی دریایی ایران توان اشراف بر تنگه را ندارد و نفتکش‌ها و سایر کشتی‌ها می‌توانند از کریدور غیرقانونی جنوبی عبور کنند.

وی افزود: در همین چارچوب، ارقام دروغینی نیز درباره میزان نفت عبوری از این کریدور منتشر می‌کردند. با این حال، ورود مستقیم آمریکا به درگیری پرسش‌های مهمی درباره صحت این روایت ایجاد کرد. …




 اخبار جدید

 مردم، سربازان اصلی در جنگ اقتصادی هستند
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

مردم، سربازان اصلی در جنگ اقتصادی هستند

دشمن به این جمع‌بندی رسیده که با جنگ نظامی نمی‌تواند ساختار سیاسی جمهوری اسلامی را برهم بزند و مسیر خود را برای نابودی ایران هموار کند. ازاین‌رو به جنگ شناختی و اقتصادی روی آورده تا شاید از این طریق توفیقی به دست آورد.

 معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه: نقطهٔ پایان مصونیت در تنگهٔ هرمز «خصب عمان» است / خصب آغاز اعمال اراده ایران در برابر هرگونه تخلف در تنگه هرمز است
۹ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه: نقطهٔ پایان مصونیت در تنگهٔ هرمز «خصب عمان» است / خصب آغاز اعمال اراده ایران در برابر هرگونه تخلف در تنگه هرمز است

معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه پاسداران گفت: برای شناور‌های خروجی از خلیج فارس، در صورت تخلف، عبور از محدوده بندر خصب به‌معنای ورود به منطقه‌ای است که دیگر نمی‌توانند روی مصونیت حساب کنند. خصب، نقطه پایان مسیر امن و آغاز اعمال اراده ایران در برابر هرگونه تخلف در تنگه هرمز است.

 آژانس؛ موتور پمپاژ فشار
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آژانس؛ موتور پمپاژ فشار

آژانس بار دیگر در کانون فشارهای غرب علیه ایران قرار گرفته است؛ روندی که از دید یک پژوهشگر گروه بحران می‌تواند مشروعیت‌بخشی اقدامات حقوقی و نظامی آمریکا علیه ایران باشد. 

 حضور عراقچی در کمیسیون امنیت ملی مجلس/ تعامل مجلس و دولت در طرح مدیریت تنگه هرمز
۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

حضور عراقچی در کمیسیون امنیت ملی مجلس/ تعامل مجلس و دولت در طرح مدیریت تنگه هرمز

تهران- ایرنا - رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از حضور وزیر امور خارجه در این کمیسیون خبر داد و گفت: موضوعاتی همچون اقدامات انجام شده در خصوص تفاهمنامه اسلام‌آباد و تعاملات ایران و عمان به ویژه در حوزه تنگه هرمز در این نشست بررسی شد.

 سید حسن خمینی: اگر مردم با یک تصمیم حکومت «همدل» نباشند، آن تصمیم به سرانجام نمی‌رسد
۴ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

سید حسن خمینی: اگر مردم با یک تصمیم حکومت «همدل» نباشند، آن تصمیم به سرانجام نمی‌رسد

آرمان امروز : سیدحسن خمینی گفت: اگر مردم همدل با یک تصمیم حکومت نباشند، تحت هیچ شرایطی آن تصمیم به سرانجام نمی‌رسد اما اگر همه همدل باشند، هیچ گرهی نیست که بسته باقی بماند. سیدحسن خمینی در پنجمین جشنواره ملی «اتفاق» در حرم امام با اشاره به روایتی از امام سجاد (ع)، گفت: هر کسی [ ]

 پزشکیان: زیرساخت‌های آسیب‌دیده از جنگ اخیر باید به‌سرعت احیا شوند
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

پزشکیان: زیرساخت‌های آسیب‌دیده از جنگ اخیر باید به‌سرعت احیا شوند

رئیس‌جمهوری در نشستی با پیشکسوتان عرصه سازندگی دوران دفاع مقدس، بر احیای سریع زیرساخت‌های حیاتی آسیب‌دیده در جنگ اخیر و اولویت‌بندی پروژه‌های بازسازی بر همین اساس تأکید کرد.

سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026