قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۳۱ ساعت قبل

پایان بورس امروز چهارشنبه 1 مهر 1405 / تقاضا به بازار سهام بازگشت + جدول

بورس امروز معاملات خود را با تقاضای بالا آغاز کرد و در ادامه روز پرنوسانی را پشت سر گذاشت؛ در نیمه دوم معاملات، موج تقاضا شدت گرفت و توانست بخشی از عرضه‌های روزهای گذشته را جمع کند. در پایان 75 درصد بازار مثبت بود و شاخص‌های اصلی بورس نیز با رشد همراه شدند.
 پایان بورس امروز چهارشنبه 1 مهر 1405 / تقاضا به بازار سهام بازگشت + جدول

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش تجارت نیوز، بازار سهام امروز خلاف روزهای گذشته با افزایش تقاضا آغاز شد. در جریان معاملات، نوسان در نمادها افزایش یافت و بسیاری از سهم‌ها در طول روز بین محدوده‌های مثبت و منفی جابه‌جا شدند. این شرایط نشان می‌دهد بازار به تدریج وارد فازی شده که دیگر قرار نیست همه نمادها همزمان رشد کنند یا یکپارچه منفی شوند.

در شرایط فعلی، عملکرد شرکت‌ها، قدرت ورود پول و رفتار سهامداران بزرگ نقش تعیین‌کننده‌تری در روند قیمتی سهم‌ها پیدا کرده است. به همین دلیل، بازار شاهد اختلاف عملکرد میان گروه‌ها و نمادهای مختلف است؛ به شکلی که برخی سهم‌ها با تقاضای بالا مواجه شدند و برخی دیگر همچنان تحت فشار عرضه قرار داشتند. …





 اخبار جدید

 اسقاط روزانه هزار و ۲۰۰ خودروی فرسوده با اصلاح آیین نامه
۷ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

اسقاط روزانه هزار و ۲۰۰ خودروی فرسوده با اصلاح آیین نامه

مدیر ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل و اسقاط خودرو‌های فرسوده گفت: با اجرای اصلاحیه جدید آیین نامه ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو و ضرایب جدید گواهی اسقاط، به طور میانگین روزانه هزار و ۲۰۰ دستگاه خودروی فرسوده، اسقاط می‌شود.

 بازار سرمایه زیر سایه تنش‌های سیاسی؛ آیا بورس دوباره صعودی می‌شود؟
۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایمنا

بازار سرمایه زیر سایه تنش‌های سیاسی؛ آیا بورس دوباره صعودی می‌شود؟

یک کارشناس بازار سرمایه گفت: مسیر آینده بورس تا حد زیادی به سرنوشت تنش‌های سیاسی و سیاست‌های پولی بانک مرکزی بستگی دارد و در صورت تثبیت یا کاهش ریسک‌های سیاسی، بازار سرمایه پتانسیل بازگشت به مدار صعودی را خواهد داشت.

 پزشکیان چه کتابی را با خود به نیویورک برده است؟
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

پزشکیان چه کتابی را با خود به نیویورک برده است؟

این کتاب، حاوی نام و تصاویر شهدای ایرانی جنگ اخیر و روایتی از گوشه‌ای از جنایت‌های انجام شده در جریان جنگ اخیر است.

 طرح خرید خودرو از بهمن‌موتور با حساب وکالتی بانک صادرات ایران
۶ ساعت قبل / سایت فرکانس

طرح خرید خودرو از بهمن‌موتور با حساب وکالتی بانک صادرات ایران

امکان خرید خودرو از بهمن موتور با استفاده از حساب وکالتی بانک صادرات ایران فراهم شد. جزئیات حساب وکالتی برای خرید خودرو را بخوانید.

 صادرات فناوری پاک چین از انتشار ۳۷۴ میلیون تن دی‌اکسیدکربن جلوگیری کرد
۴ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

صادرات فناوری پاک چین از انتشار ۳۷۴ میلیون تن دی‌اکسیدکربن جلوگیری کرد

صادرات گسترده فناوری‌های پاک چین، از پنل‌های خورشیدی و باتری گرفته تا خودروهای برقی و توربین‌های بادی، در سال گذشته از انتشار حدود ۳۷۴ میلیون تن دی‌اکسیدکربن جلوگیری کرده است؛ رقمی که نشان‌دهنده تأثیر فزاینده صنعت سبز چین بر روند کربن‌زدایی در جهان است.

 مزایده فروش ساختمان اداری تاپکیش بی‌نتیجه ماند
۸ ساعت قبل / سایت صدای بورس

مزایده فروش ساختمان اداری تاپکیش بی‌نتیجه ماند

شرکت تجارت الکترونیک پارسیان کیش با نماد «تاپکیش» از عدم حصول نتیجه در مزایده فروش یک باب ملک اداری به دلیل عدم حضور متقاضی خبر داد.

پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵ - 24 September 2026