قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۳۸ ساعت قبل

باید اکوسیستم سرمایه‌گذاری در زیرساخت را در بازار سرمایه تشکیل دهیم

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به اهمیت تامین مالی زیرساخت‌ها از مسیر بازار سرمایه گفت: «در بازار سرمایه ۵۷۸ صندوق فعال با بیش از ۳۴۰۰ همت منابع در بازار سرمایه وجود دارد. یکی از مواردی که پیوند محکمی با بخش واقعی اقتصاد، به‌ویژه زیرساخت، برقرار می‌کند، همین ابزارهای مالی است.»
 باید اکوسیستم سرمایه‌گذاری در زیرساخت را در بازار سرمایه تشکیل دهیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش تجارت نیوز، حجت‌اله صیدی در مراسم آغاز پذیره‌نویسی صندوق پروژه برق خورشیدی «نور» که صبح امروز یک‌شنبه در سالن همایش‌های سازمان بورس و اوراق بهادار برگزار شد، توضیح داد: « پذیره‌نویسی صندوق پروژه برق خورشیدی علاوه بر اهمیت کشوری، برای بازار سرمایه نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. همواره تلاش کرده‌ایم پیوند بین بازار سرمایه و بخش واقعی اقتصاد را تقویت کنیم، صندوق نور یکی از مورادی است که پیوند محکمی را با بخش واقعی اقتصاد به خصوص بخش زیرساخت برقرار می‌کند. موضوع مهم برای ما در بازار سرمایه این است که ابزارهای مالی در پیوند مستقیم با بخش واقعی اقتصاد باشند. این پیوند با بخش زیرساخت برای آینده اقتصاد هم امری حیاتی است زیرا اگر صورت نگیرد نمی‌توانیم روی رشد مستمر و قابل اتکا در اقتصاد حساب کنیم.» انرژی؛ یکی از مهم‌ترین عوامل رشد اقتصادی

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با تاکید بر نقش انرژی در رشد اقتصادی گفت: «انرژی یکی از مهم‌ترین عوامل رشد اقتصادی، صنعت، تولید و در نهایت رشد تولید ناخالص داخلی است.» …




 اخبار جدید

 وابستگی شدید خودروسازان داخلی به واردات قطعات و فشار ارزی بر قیمت‌ها
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

وابستگی شدید خودروسازان داخلی به واردات قطعات و فشار ارزی بر قیمت‌ها

گزارش‌ها نشان می‌دهد تولید هر خودرو در ایران‌خودرو و سایپا مستلزم مصرف مقادیر قابل‌توجهی ارز است که وابستگی به قطعات وارداتی، قیمت کارخانه را به‌شدت تحت تأثیر نوسانات ارزی قرار می‌دهد.

 معادله سودآوری در عصر محدودیت‌
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

معادله سودآوری در عصر محدودیت‌

ناترازی انرژی، معادله تولید در صنایع معدنی و فولادی را از «تولید بیشتر» به «ارزش‌آفرینی با منابع کمتر» تغییر داده است. در این میان، کارنامه هشت‌ماهه چادرملو از کاهش مصرف برق، گاز و آب همزمان با رشد درآمد حکایت دارد؛ روندی که نشان می‌دهد مدیریت منابع، در کنار توسعه ظرفیت، می‌تواند به بخشی از معادله رقابت‌پذیری صنعت تبدیل شود. در صنعت معدن و فولاد ایران، انرژی دیگر صرفا یکی از نهاده‌های تولید نیست و به متغیری تعیین‌کننده در سودآوری و تداوم فعالیت بنگاه‌ها تبدیل شده است. محدودیت برق در تابستان و گاز در زمستان، شرکت‌های معدنی و فولادی را با یک انتخاب دشوار مواجه کرده است: افزایش هزینه‌ برای حفظ تولید یا کاهش مصرف و ارتقای بهره‌وری برای کاستن از آثار ناترازی انرژی.

 نبض مسکونی‌ها در شرق تهران
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نبض مسکونی‌ها در شرق تهران

دنیای‌اقتصاد: متوسط قیمت پیشنهادی فروش هر مترمربع آپارتمان متوسط متراژ با عمر بنای 10 تا 25سال ساخت در 3منطقه مسکونی شرقی تهران یعنی منطقه 8، 13 و 14 به 189‌میلیون تومان به ازای هر مترمربع رسیده است. این در حالی است که متوسط قیمت فروش در کل شهر تهران در کانال 210‌میلیون تومانی در نوسان است و بنابراین در این 3 منطقه می‌توان خانه‌هایی ارزان‌تر از متوسط شهر یافت.

 عارف: یارانه واردات بنزین به‌تدریج حذف می‌شود +فیلم
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

عارف: یارانه واردات بنزین به‌تدریج حذف می‌شود +فیلم

اقتصادنیوز: معاون اول رئیس‌جمهور گفت: تنها ۱۵ درصد مصرف بنزین، مشمول نرخ جدید است.برای وسایل نقلیه عمومی برنامه‌ریزی شده که با نرخ مناسبی بنزین را تهیه کنند.

 طلا در عصر پلتفرم‌ها
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

طلا در عصر پلتفرم‌ها

با افزایش استقبال از خرید آنلاین طلا، بخشی از نگرانی‌ها درباره این بازار هم جدی‌تر شده است. وقتی مردم می‌توانند با چند صد هزار تومان یا حتی کمتر، طلای خود را در یک پلتفرم آنلاین بخرند و بفروشند، دیگر لازم نیست برای هر معامله طلایی در خانه یا صندوق امانات داشته باشند. طلای خریداری‌شده می‌تواند در یک خزانه نگهداری شود و آنچه روی صفحه تلفن همراه دیده می‌شود، سهمی از طلای موجود در آن خزانه باشد.

 از سهمیه‌بندی احمدی‌نژاد تا نرخ سوم پزشکیان؛ واکاوی قیمت بنزین در دولت‌ها |چرا مجلس هفتم مانع افزایش سالانه قیمت بنزین شد؟
۵ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

از سهمیه‌بندی احمدی‌نژاد تا نرخ سوم پزشکیان؛ واکاوی قیمت بنزین در دولت‌ها |چرا مجلس هفتم مانع افزایش سالانه قیمت بنزین شد؟

اقتصادنیوز:افزایش نرخ سوم بنزین به ۱۰ هزار تومان از ساعت ۲۴ روز ۱۷ شهریور ماه اجرا می‌شود، اما علی‌رغم گمانه‌زنی‌ها درباره کاهش سهمیه بنزین، تغییری در این خصوص ایجاد نشد.

سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026