قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۲۵

معمای رشد درآمد فباهنر در سال ۱۴۰۵ / تورم، افت ۲۹ درصدی تناژ تولید را پنهان کرد + نمودار

بررسی عملکرد مس شهید باهنر در پنج‌ماهه نخست ۱۴۰۵ نشان می‌دهد این شرکت توانسته درآمد خود را تقریبا دو برابر کند. با این حال، پشت پرده این رشد درآمد، چالشی عملیاتی به نام کاهش ۲۹ درصدی تناژ تولید است؛ واقعیتی که نشان می‌دهد رشد درآمدهای فباهنر، وام‌دار جهش نرخ فروش بوده است.
 معمای رشد درآمد فباهنر در سال ۱۴۰۵ / تورم، افت ۲۹ درصدی تناژ تولید را پنهان کرد + نمودار

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش تجارت نیوز، شرکت مس شهیدباهنر با نماد «فباهنر» از تولیدکنندگان محصولات مسی و برنجی در کشور است که سبد محصولات آن طیفی از تسمه و ورق، لوله و مقاطع مسی و برنجی را دربرمی‌گیرد. محصولات این شرکت در صنایع مختلف از جمله تجهیزات صنعتی، انتقال حرارت، برق و صنایع تولیدی مورد استفاده قرار می‌گیرند و به همین دلیل عملکرد آن تا حد زیادی به وضعیت صنایع پایین‌دستی و همچنین قیمت فلزات پایه وابسته است.

بررسی گزارش عملکرد پنج‌ماهه فباهنر نشان می‌دهد شرکت در سال ۱۴۰۵ با یک دوگانگی جدی مواجه بوده است. از یک سو، حجم تولید و فروش اکثر محصولات کاهش یافته، اما از سوی دیگر رشد نرخ فروش باعث شده درآمد شرکت خلاف حجم فعالیت، جهش قابل‌ توجهی داشته باشد. به عبارت دیگر، فباهنر در این دوره محصول کمتری فروخته، اما ارزش ریالی فروش آن به شکل محسوسی افزایش یافته است؛ اتفاقی که در فضای تورمی بازار و افزایش قیمت محصولات مسی و برنجی قابل توجه است. افت ۲۹ درصدی تولید فباهنر در ۵ ماهه امسال …




 اخبار جدید

 هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به آمریکا: دوباره دچار خطای محاسباتی نشوید
۲۷ دقیقه قبل / سایت اکوایران

هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به آمریکا: دوباره دچار خطای محاسباتی نشوید

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در پیامی توئیتری نسبت به تکرار خطای محاسباتی به آمریکا هشدار داد.

 بار تعهدات تامین اجتماعی
۱۰ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بار تعهدات تامین اجتماعی

نسبت پشتیبانی در سازمان تامین اجتماعی از 20.3 در سال۱۳۵۷ به 3.3 در سال۱۴۰۴ رسیده و نهادی که قرار بود پشتوانه‌ای پایدار برای‌میلیون‌ها بیمه‌شده و مستمری‌بگیر باشد، اکنون با کاهش منابع، افزایش تعهدات و افت نسبت بیمه‌پردازان به مستمری‌بگیران روبه‌رو است. همزمان با این روند، بدهی‌های دولت، تحمیل تعهدات بدون تامین منابع، تورم، رکود، کاهش اشتغال و تغییرات جمعیتی فشار مضاعفی بر منابع این سازمان وارد کرده است.

 اجماع سه‌جانبه در شورای‌عالی کار بر سر ترمیم مزد کارگران - تسنیم
۴۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اجماع سه‌جانبه در شورای‌عالی کار بر سر ترمیم مزد کارگران - تسنیم

در جریان نشست دیروز شورای‌عالی کار اجماع سه‌جانبه بر سر «اصول ترمیم مزد» حاصل شد.

 سیگنال مثبت به سودآوری کساوه
۴۵ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

سیگنال مثبت به سودآوری کساوه

شرکت صنایع کاشی و سرامیک سینا از افزایش میانگین ۲۰ درصدی نرخ فروش داخلی محصولات کاشی و پرسلان خود از ابتدای مهرماه ۱۴۰۵ خبر داد.

 تأکید وزیر اقتصاد بر تسریع در واگذاری اموال مازاد دولت
۹ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

تأکید وزیر اقتصاد بر تسریع در واگذاری اموال مازاد دولت

سیدعلی مدنی‌زاده اصلاح رویه‌ها، فرایندها، آیین‌نامه‌ها و قوانین با هدف تسریع واگذاری اموال مازاد دولت را از مهم‌ترین اولویت‌های هیأت عامل سازمان خصوصی‌سازی در سال جاری عنوان کرد.

 چین چگونه در سکوت برنده جنگ هرمز شد؟
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

چین چگونه در سکوت برنده جنگ هرمز شد؟

سید جلال ساداتیان معتقد است جنگ و درگیری‌های اخیر میان ایران و آمریکا در خاورمیانه، در مجموع ظرفیت‌های دیپلماتیک و اقتصادی قابل‌توجهی را در اختیار چین قرار داده است.

یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026