قیمت طلا امروز




 سایت دیدبان ایران / ۱۴۰۵/۰۶/۱۰

خاموشی های برق کاهش می‌یابد

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به کاهش سه درصدی تقاضای برق در کشور طی سال جاری، از برنامه‌ریزی برای عبور از پیک مصرف تابستان خبر داد و گفت: با خنک شدن محدودیت‌های کاهش می‌یابد.
 خاموشی های برق کاهش می‌یابد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش سایت دیده بان ایران؛محمد اله‌داد صبح سه‌شنبه در دیدار با استاندار مازندران در ساری، مدیریت مصرف را یکی از عوامل مؤثر در عبور از دوره اوج مصرف برق دانست و اظهار کرد: همراهی مشترکان در کاهش تقاضای برق نقش مهمی داشته و برای دومین سال متوالی، میزان تقاضای برق در کشور سه درصد کاهش یافته است.

 

وی با اشاره به مقایسه آمار مصرف برق در سال‌های گذشته افزود: سال ۱۴۰۳ در مقایسه با سال ۱۴۰۲ با افزایش ۸.۵ درصدی تقاضای برق همراه بود، اما روند امسال متفاوت بوده و میزان تقاضا کاهش پیدا کرده است.

 

مدیرعامل شرکت توانیر از همراهی مردم مازندران در مدیریت مصرف برق نیز تقدیر کرد و گفت: مازندران به دلیل حضور گسترده مسافران و افزایش جمعیت شناور، شرایط متفاوتی نسبت به بسیاری از استان‌ها دارد و همکاری مشترکان این استان در مدیریت مصرف اهمیت ویژه‌ای دارد.

  …




سه شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ - 22 September 2026