قیمت طلا امروز




 سایت دیدبان ایران / ۱۸ دقیقه قبل

جاده چالوس یک‌طرفه شد

جانشین پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت تردد در محور چالوس و آزادراه تهران ـ شمال از ساعت ۱۳:۴۵ امروز خبر داد و گفت: با توجه به سنگینی ترافیک و افزایش تقاضای سفر، این ۲ محور تا تخلیه بار ترافیکی به‌ صورت یک‌ طرفه مدیریت خواهند شد.
 جاده چالوس یک‌طرفه شد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش سایت دیدبان ایران؛سرهنگ سیاوش محبی با اشاره به آخرین وضعیت ترافیکی محورهای شمالی کشور اظهار کرد: با توجه به ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه تهران ـ شمال و به‌ منظور تسهیل در عبور و مرور مسافران، همچنین با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی فصل تابستان و افزایش تقاضای سفر، از ساعت ۱۳:۴۵ امروز ۱۷ شهریورماه، تردد تمامی وسایل نقلیه از سمت (شمال به جنوب) در این ۲ محور ممنوع خواهد شد.

 

وی افزود: در ادامه مسیر (جنوب به شمال) محور چالوس و آزادراه تهران ـ شمال تا اطلاع ثانوی به‌ صورت یک‌طرفه درخواهد آمد و این محدودیت ترافیکی تا زمان تخلیه کامل بار ترافیکی ادامه خواهد داشت.

 

سرهنگ محبی در تشریح آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی گفت: در محور چالوس در مسیر جنوب به شمال، حدفاصل پل زنگوله تا سیاه‌بیشه و در مسیر شمال به جنوب، حدفاصل دزدبند تا انارک، ترافیک سنگین گزارش شده است.

 

وی ادامه داد: در آزادراه تهران ـ شمال در مسیر جنوب به شمال، حدفاصل تونل شماره ۱۶ تا شهرستانک نیز ترافیک سنگین است.

  …