قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۲۶ ساعت قبل

حسین پدران صبح امروز اعدام شد

حسین پدران، فرزند حمیدرضا که اطلاعات سایت‌های نظامی حساس کشور در استان اصفهان را در اختیار موساد قرار داده بود، به جرم جاسوسی و همکاری اطلاعاتی به نفع رژیم صهیونیستی به دار آویخته شد.
 حسین پدران صبح امروز اعدام شد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

میزان نوشت: حسین پدران، فرزند حمیدرضا، که اطلاعات سایت‌های نظامی حساس کشور در استان اصفهان را در اختیار موساد قرار داده بود، به جرم جاسوسی و همکاری اطلاعاتی به نفع رژیم صهیونیستی بازداشت و محاکمه شد و پس از طی فرآیند قانونی و تأیید و ابرام حکم در دیوان عالی کشور، به سزای اعمالش رسید و به دار مجازات آویخته شد.

در جریان جنگ‌های تحمیلی ۱۲ روزه و رمضان، دشمن صهیونی-آمریکایی برخی از سایت‌های نظامی حساس کشور را هدف قرار داد که مشخص شد برخی از این اهداف با همکاری عده معدودی از مزدوران و خائنان به کشور مورد اصابت قرار گرفته‌اند.

حسین پدران از جمله خائنان به کشور بود که تلاش کرده بود با ارسال اطلاعات حساس و طبقه‌بندی‌شده به سرویس‌های جاسوسی آمریکا و اسرائیل، در راستای اهداف دشمن عمل کرده و در این مسیر بنا به اعتراف خودش به منفعت مالی دست پیدا کند.

نحوه ارتباط‌گیری پدران با سرویس‌های جاسوسی …




 اخبار جدید

 مقام ایرانی آمریکایی ها را تهدید کرد؛ پاسخ هشدار آمیز به ادعای بسنت
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

مقام ایرانی آمریکایی ها را تهدید کرد؛ پاسخ هشدار آمیز به ادعای بسنت

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در پیامی توئیتری نسبت به تکرار خطای محاسباتی به آمریکا هشدار داد.

 یک یاشار و یک همشهری برای بهم ریختن شهر کافی بود
۱ ساعت قبل / سایت برترینها

یک یاشار و یک همشهری برای بهم ریختن شهر کافی بود

یاشار سلطانی، روزنامه‌نگار و فعال رسانه‌ای، که طی سال‌های گذشته درباره مناسبات اقتصادی، شبکه‌های قدرت و موضوعات مرتبط با شفافیت مالی در ایران گزارش‌هایی منتشر کرده است، در اظهاراتی به ادعاهای مطرح‌شده درباره تراستی‌ها و شبکه فروش نفت پرداخت.

 ترامپ در باتلاق تصمیمات متناقض گرفتار است / دیدگاه‌های چین و روسیه را بررسی می‌کنیم
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

ترامپ در باتلاق تصمیمات متناقض گرفتار است / دیدگاه‌های چین و روسیه را بررسی می‌کنیم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به مواضع متناقض رئیس‌جمهور آمریکا درباره ادامه جنگ یا پایان دادن به آن، گفت: ترامپ به دلیل فشارهای داخلی و...

 محسن رضایی: آمریکا باید به این 7 شرط ما در مذاکرات احترام بگذارد وگرنه...
۱۰ ساعت قبل / سایت اکوایران

محسن رضایی: آمریکا باید به این 7 شرط ما در مذاکرات احترام بگذارد وگرنه...

دبیر شورای عالی امنیت ملی در ایکس نوشت: ۷ شرط ایران برای آغاز هر مذاکره‌ای به دولت آمریکا اعلام شده است و واشنگتن راهی جز پذیرش شروط ایران ندارد.

 یک پرونده تازه
۱ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

یک پرونده تازه

همسر مصطفی تاجزاده از توقف مرخصی او در آخرین مرحله خبر داد!

 همان همیشگی؛ قانون پایستگی تحریم‌ها علیه ایران
۳ ساعت قبل / سایت باشگاه خبرنگاران

همان همیشگی؛ قانون پایستگی تحریم‌ها علیه ایران

نگاه گذرا به تاریخ به وضوح نشان می‌دهد که تحریم‌های ناجوانمردانه آمریکا علیه ایران پایان ندارد و هر سال هم بیشتر از سال قبل می‌شود.

یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026