قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۳۵ ساعت قبل

طعم تلخ سیب برای باغداران سمیرمی

فصل برداشت محصولات کشاورزی برای باغداران همواره نوید بخش به ثمر نشستن ماه ها تلاش و دسترنجشان بوده اما امسال این امید برای باغداران سمیرم با نگرانی گره خورده است.
 طعم تلخ سیب برای باغداران سمیرمی

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

محمدرضا کلاهدوزان. گروه شهرستان ها:

فصل برداشت سیب در شهرستان سمیرم اصفهان امسال در حالی آغاز شده که محدودیت ‌های صادراتی و پایین بودن قیمت خرید سیب، شوق برداشت این محصول را برای باغداران تلخ کرده است و این نگرانی وجود دارد که محصول باغداران که ماه‌ ها برای به ثمر رسیدن آن زحمت کشیده ‌اند، روی دستشان  بماند.

شهرستان سمیرم با ۲۲ هزار هکتار باغ سیب، یکی از مهمترین قطب های تولید این محصول در کشور است و با وجود خشکسالی های پیاپی، پیش بینی می شود امسال ۲۵۰هزار تن سیب از باغ های آن برداشت شود ولی به نظر می رسد امسال بخت با  باغداران یار نیست و نبود بازار مناسب داخلی و تداوم محدودیت های صادراتی، این نگرانی وجود دارد که دسترنج باغداران به زیان بدل

 شود.

البته این پایان ماجرا نیست و پیش ‌بینی آغاز بارندگی‌های زودهنگام از نیمه دوم مهرماه، همزمان با فصل برداشت سیب و خسارت به محصولات باغی، نگرانی باغداران سمیرم را دوچندان و شرایط را برای آنان پیچیده تر کرده است. …




 اخبار جدید

 سران پیمان مکه نشست اضطراری برگزار میکنند/ عربستان چقدر در خطر است؟
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

سران پیمان مکه نشست اضطراری برگزار میکنند/ عربستان چقدر در خطر است؟

قرار است رؤسای ستاد مشترک عربستان، ترکیه و پاکستان برای بررسی چگونگی حمایت از عربستان نشست اضطراری برگزار کنند.

 طلا گران‌تر شد؛ قیمت‌های امروز بازار چه پیامی برای خریداران دارد؟
۱۸ ساعت قبل / سایت فرکانس

طلا گران‌تر شد؛ قیمت‌های امروز بازار چه پیامی برای خریداران دارد؟

قیمت طلا امروز ۲ مهر ۱۴۰۵ افزایش یافت. طلای ۱۸ عیار به کانال ۲۴ میلیون تومان رسید و سکه امامی به مرز ۲۴۰ میلیون تومان نزدیک شد.

 از پرداخت وام تا تسهیل تجارت؛ راهکار دولت برای  حفظ اشتغال در پساجنگ
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

از پرداخت وام تا تسهیل تجارت؛ راهکار دولت برای حفظ اشتغال در پساجنگ

تهران- ایرنا- حفظ اشتغال و جلوگیری از تعدیل نیروی کار در شرایط جنگی، از طریق پرداخت تسهیلات به بنگاه‌های آسیب‌دیده، تسهیل امور گمرکی و مالیاتی و تداوم فعالیت واحدهای تولیدی و خدماتی مهمترین رویکردهای اقتصادی دولت در ماههای پس از جنگ تحمیلی اخیر به شمار می رود.

 کشورها در اعتراض به سخنرانی نتانیاهو، سالن را ترک کردند
۹ ساعت قبل / سایت اکوایران

کشورها در اعتراض به سخنرانی نتانیاهو، سالن را ترک کردند

ترک جلسه سخنرانی از سوی نمایندگان بسیاری از کشورها، همزمان با سخنرانی نخست‌وزیر اسرائیل در مجمع عمومی سازمان ملل رقم خورد. بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به خروج نمایندگان این کشورها واکنش نشان داد و گفت: «اگر افراد ترسوی دیگری هستند که سالن را ترک نکرده‌اند، از آن‌ها می‌خواهم همین حالا خارج شوند.»

 تورم وارداتی
۱۴ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

تورم وارداتی

جنگ خاورمیانه چگونه سیاست پولی کشورهای دیگر را تغییر می‌دهد؟

 پروازهای خارجی ایران در کدام خطوط برقرار است؟
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پروازهای خارجی ایران در کدام خطوط برقرار است؟

پایگاه خبری-تحلیلی المانیتور در گزارشی پیرامون وضعیت پروازهای خارجی نوشت برنامه‌ریزی پروازها به مقاصدی از جمله آنکارا و استانبول در ترکیه، بغداد و سلیمانیه در عراق، مسقط در عمان، دبی در امارات متحده عربی، تفلیس در گرجستان و ایروان در ارمنستان در جدول پروازی ثبت شده است.

جمعه ۳ مهر ۱۴۰۵ - 25 September 2026