قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۹ ساعت قبل

صدای پای مرگ «ناتو» می آید

فضای بی سابقه ای از گسستگی در روابط بین اعضای ناتو حاکم است. ناتو اکنون به سه جناح تقسیم شده است: اول، جناح آمریکا و همراهانش؛ دوم، جناح اروپایی؛ سوم، جناح خاکستری که رفتاری بی طرفانه و ایستا دارد.
 صدای پای مرگ «ناتو» می آید

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

دکتر داریوش صفرنژاد.  سی و ششمین اجلاس سران ۳۲ کشور عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) به‌عنوان بزرگترین پیمان نظامی در جهان و بازوی قدرتی نظام سیاسی غرب، در روزهای ۷ و ۸ ژوئیه (۱۶ و ۱۷ تیرماه) در پایتخت ترکیه برگزار شد.این اجلاس در حالی برگزار شد که ناتو در حال حاضر عملاچندپاره شده و بی اعتمادی بین اعضای آن شدیداست و این پیمان دچار یک چالش هویتی جدی از زمان تاسیس در ۴ آوریل ۱۹۴۹ (۱۵ فروردین ۱۳۲۸) شده است. 

در واقع شرایط کنونی، دوره ای است که زمزمه های فروپاشی ناتو مطرح می شود و فضای بی سابقه ای از گسستگی در روابط بین اعضای ناتو حاکم است. ناتو اکنون به سه جناح تقسیم شده است: اول، جناح آمریکا و همراهانش؛ دوم، جناح اروپایی؛ سوم، جناح خاکستری که رفتاری بی طرفانه و ایستا دارد.

نقش پررنگ جناح اروپایی …




 اخبار جدید

 ترمز دلار
۳ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

ترمز دلار

چرا ایران برنده جنگ اقتصادی آمریکا و چین نمی‌شود؟

 آلمان و معمای ۴۴ درصد
۲ ساعت قبل / روزنامه شرق

آلمان و معمای ۴۴ درصد

حزب آلترناتیو برای آلمان با کسب ۴۴ درصد آرای زاکسن-آنهالت، بهترین نتیجه تاریخ خود در یک انتخابات ایالتی را ثبت کرده است؛ جهشی که می‌تواند موازنه سیاسی آلمان را تغییر دهد؛ هرچند سد همکاری احزاب دیگر هنوز راه تشکیل نخستین دولت ایالتی این حزب را دشوار نگه داشته است.

 پرونده ایران در شورای حکام
۳ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

پرونده ایران در شورای حکام

پیشنهاد گروسی برای همکاری با تهران

 فوری | حملات موشکی و پهپادی به عربستان  | آتش‌ در پالایشگاه‌های نفت سعودی
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری | حملات موشکی و پهپادی به عربستان | آتش‌ در پالایشگاه‌های نفت سعودی

منابع محلی بامداد سه‌شنبه از شلیک چندین موشک و پهپاد یمنی به سمت شهرهای «خمیس مشیط» و «أبها» در استان «عسیر» خبر دادند.

 خودرو کم مصرف به جای گران شدن بنزین/ افزایش قیمت بنزین بهانه برای مناظره، انتقاد و تسویه حساب‌ سیاسی است
۳ ساعت قبل / روزنامه ستاره صبح

خودرو کم مصرف به جای گران شدن بنزین/ افزایش قیمت بنزین بهانه برای مناظره، انتقاد و تسویه حساب‌ سیاسی است

آلبرت بغزیان در رابطه با تبعات افزایش قیمت بنزین گفت: با وجود آنکه افزایش‌های قبلی بر قیمت بنزین درس‌هایی به ما آموخته بود، اما گویی مسئولان این موارد را فراموش کرده‌اند. جامعه آکادمیک اقتصاد کشور در این رابطه حرف دارد، ولی می‌بینیم باز همان کارهای قبلی با همان شیوه‌های پیشین تکرار می‌شوند! یعنی مسئولان از اشتباهات گذشته درس نگرفته‌اند.

 مشتری مرموز سوخو ۳۴ روسیه کیست؟ |  کاربر جدید غول تهاجمی روس‌ها
۳۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

مشتری مرموز سوخو ۳۴ روسیه کیست؟ | کاربر جدید غول تهاجمی روس‌ها

روسیه با موفقیت، غول تهاجمی خود یعنی سوخو-۳۴ را به بازار جهانی صادر کرد. این بمب‌افکن که تجربه‌ای مرگبار از میدان‌های نبرد اوکراین به همراه دارد، اکنون در اختیار یک کاربر خارجی قرار گرفته است.

سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026