به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، پوریا محمدیان یزدی امروز ۱۲ شهریورماه، در آیین بهرهبرداری از کلانطرح پل غربی سطح سوم تقاطع غیر همسطح خیام گفت: مشهد در حال حاضر ۱۰۰ کیلومتر شبکه بزرگراهی دارد و همه ترددهای اصلی شهر مشهد روی این شبکه، انجام میشود.
وی افزود: این شبکه در برخی مقاطع دارای گره ترافیکی یا نقاط حادثهخیز است که با بررسیهای انجام شده، تصمیم گرفتیم برخی از این نقاط را اصلاح هندسی کنیم، تقاطع غیرهمسطح بزنیم یا ایمنسازی کنیم، ودر این راستا طرحهایی تعریف شد.
محمدیان یزدی ادامه داد: نمونه آن طرح انقلاب بود که تکمیل شد. دوربرگردان شهید میرزایی را نیز داشتیم که به اتمام رسید. دوربرگردان شرقی ابوطالب نیز به تازگی افتتاح شد. سطح سوم میدان شهید فهمیده و خیام تعریف شد که یکی از چپگردهای میدان فهمیده انجام شد. دو پل روی تقاطع خیام تعریف شد که امروز شاهد افتتاح پل غربی آن هستیم و تا ۴۵ روز دیگر پل شرقی افتتاح خواهد شد.
در ادامه حتما بخوانید سرعت حفاری متروی مشهد از ۱۵ متر به ۴ تا ۷ متر در روز کاهش یافته است …












