قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱ ساعت قبل

نایب‌قهرمان پارالمپیک از بازی‌های پاراآسیایی جا ماند

نایب‌قهرمان پارالمپیک از بازی‌های پاراآسیایی جا ماند
 نایب‌قهرمان پارالمپیک از بازی‌های پاراآسیایی جا ماند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، علی پیروج، یکی از چهره‌های موفق سال‌های اخیر پارادوومیدانی ایران، در بازی‌های پاراآسیایی آیچی–ناگویا غایب خواهد بود تا کاروان ایران یکی از مهم‌ترین شانس‌های خود برای کسب مدال در پرتاب نیزه را در اختیار نداشته باشد.

پیروج که در کلاس F13 فعالیت می‌کرد، پس از پایان اعتبار کلاس‌بندی پزشکی خود در سال گذشته، ابتدا مسابقات پارادوومیدانی قهرمانی جهان در دهلی‌نو را از دست داد و اکنون غیبت او در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا نیز قطعی شده است.

این اتفاق در شرایطی رخ می‌دهد که پیروج طی سال‌های اخیر نتایج قابل توجهی در مهم‌ترین رویدادهای بین‌المللی به دست آورده است. او در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو ۲۰۲۲ با ثبت رکورد ۶۳.۷۳ متر به مدال طلای کلاس F13 رسید.

این پرتابگر ایرانی در ادامه و در پارالمپیک پاریس ۲۰۲۴ نیز عملکرد درخشانی داشت و با ثبت رکورد ۶۹.۷۴ متر، عنوان نایب‌قهرمانی را به دست آورد.

به این ترتیب، پیروج که در سال‌های اخیر یکی از امیدهای اصلی ایران در پرتاب نیزه محسوب می‌شد، نمی‌تواند در بازی‌های پاراآسیایی آیچی–ناگویا به میدان برود؛ غیبتی که بدون تردید یکی از مهم‌ترین فقدان‌های کاروان ایران در این دوره از رقابت‌ها خواهد بود.

انتهای پیام/ …





سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026