به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، علی حسنوند، دادستان عمومی و انقلاب مرکز لرستان گفت: امنیت و آرامش مردم خط قرمز دستگاه قضایی است و هیچکس اجازه ندارد با اقدامات غیرقانونی و بدعتهای غلط، از جمله تیراندازی در مراسمهای شادی، موجب سلب آسایش عمومی و ایجاد ناامنی گردد.
وی افزود: با صدور دستورات قضایی فوری و با همکاری نیروی انتظامی، چهار تالار پذیرایی که به دلیل عدم رعایت ضوابط، بستر را برای انجام حرکات هنجارشکنانه و استفاده از سلاح فراهم کرده بودند، پلمب شد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز لرستان با تأکید بر اینکه برگزاری مراسمهای عروسی و عزا نباید به عرصهای برای نمایش سلاح تبدیل شود، تصریح کرد: در این عملیات، تعدادی از عاملان و مسببان اصلی تیراندازیها شناسایی، دستگیر و برای سیر مراحل قانونی روانه بازداشتگاه شدهاند و پرونده متهمان با قید فوریت در شعبه ویژه رسیدگی خواهد شد.
در ادامه حتما بخوانید افتتاح و کلنگزنی ۷۳ پروژه راهداری در لرستان …












