به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،حاشیهها در دانشگاه علامه طباطبایی همچنان ادامه دارد؛ موضوعی که تکرار برخی اقدامات بحثبرانگیز در این دانشگاه، پرسشهایی را درباره نحوه نظارت مسئولان و چگونگی شکلگیری برخی جریانها در فضای دانشگاهی ایجاد کرده است.
بیشتر بخوانید
از جشن شب یلدایی گرفته تا اقدامات عجیب رئیس دانشگاه در تعطیلی هیات عزاداری
جشن هنجارشکن دانشگاه علامه طباطبایی به بهانه شب یلدا
ماجرای لغو هیئت و بیرون کردن دانشجویان از مسجد علامه طباطبایی چه بود؟
در همین راستا، شورای صنفی دانشکده حقوق و علوم سیاسی نیز طی روزهای اخیر با حاشیههایی مواجه شده است. انتخابات شورای صنفی این دانشکده با حدنصاب ۳۲۱ دانشجو برگزار شد و تعدادی از داوطلبان به عضویت این شورا درآمدند.
بر اساس گزارشها و مطالب منتشرشده درباره سوابق برخی منتخبان، ندا علیزاد، حنانه ملکی و صدرا خسروانجم از جمله اعضای منتخب شورای صنفی این دانشکده هستند که ادعاهایی درباره انتشار مطالب توهینآمیز و اظهارات آنان در فضای مجازی و برخی جلسات دانشجویی مطرح شده است.
…










