قیمت طلا امروز




 سایت سلامت نیوز / ۶ ساعت قبل

آلرژی‌های بزرگسالی؛ از نیش کنه تا عوارض کووید-۱۹

برخلاف تصور رایج که آلرژی را عارضه‌ای مختص دوران کودکی می‌داند، پژوهشگران در تازه‌ترین یافته‌های خود، عواملی چون نیش کنه، نوسانات هورمونی و حتی ابتلا به کووید-۱۹ را شناسایی کرده و دریافتند که هر فردی در هر مقطع از زندگی ممکن است به حساسیت‌های جدید مبتلا شود.
 آلرژی‌های بزرگسالی؛ از نیش کنه تا عوارض کووید-۱۹

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش سلامت نیوز ، وبگاه بی‌بی‌سی در گزارشی آورده است:

برخی افراد با استعداد ژنتیکی ابتلا به آلرژی به دنیا می‌آیند، اما روچی گوپتا (Ruchi Gupta)، مدیر مرکز پژوهش آلرژی غذایی و آسم در دانشگاه نورث‌وسترن، معتقد است: ژنتیک تنها عامل نیست. اغلب عاملی مانند یک عفونت یا تغییر در بدن، زمینه آلرژی را فعال می‌کند.

یکی از این عوامل فعال‌کننده آلرژی، کووید-۱۹ است. یک مطالعه در سال ۲۰۲۶ میلادی نشان داد ابتلا به کووید-۱۹ با خطر بالاتر ابتلا به رینیت آلرژیک (تب یونجه) و آسم مرتبط است.

فیلیپ کورمن (Philip Curman)، یکی از نویسندگان این مطالعه از مؤسسه کارولینسکا در سوئد، می‌گوید: عفونت خطر را افزایش و واکسیناسیون آن را کاهش داد.

به گفته وی، سیستم ایمنی در طول ابتلا به کووید-۱۹ می‌تواند از کنترل خارج شود و التهاب را افزایش دهد. مطالعات قبلی نشان می‌دهد ویروس آراِس‌وی و رینوویروس (عامل سرماخوردگی) نیز می‌توانند اثرات مشابهی داشته باشند. …




 اخبار جدید

 بحران نقدینگی به صنعت دارو رسید/ ۲۶۷ همت طلب روی دست شرکت‌ها
۴ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

بحران نقدینگی به صنعت دارو رسید/ ۲۶۷ همت طلب روی دست شرکت‌ها

در شرایطی که تورم، افزایش نرخ ارز و رشد هزینه‌های تولید، فشار مضاعفی بر صنعت دارو و تجهیزات پزشکی وارد کرده، فعالان این حوزه نسبت به ادامه قیمت‌گذاری دستوری، انباشت مطالبات و کاهش نقدینگی شرکت‌ها هشدار می‌دهند؛ وضعیتی که به گفته آنها می‌تواند توان تولید و تأمین دارو را تحت تأثیر قرار دهد.

 پیرصالحی: ۴۴ کارخانه داروسازی در جنگ اخیر آسیب دیدند
۴ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

پیرصالحی: ۴۴ کارخانه داروسازی در جنگ اخیر آسیب دیدند

رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به آسیب ۴۴ کارخانه داروسازی در جنگ اخیر، گفت: تلاش کرده‌ایم به تاب‌آوری صنعت داروسازی کمک کنیم. 

 وضعیت خوب تامین تامین سرم و داروهای اساسی / تجویز ۱۰۰ عدد آموکسی‌سیلین؛ بی‌فرهنگی دارویی
۲ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

وضعیت خوب تامین تامین سرم و داروهای اساسی / تجویز ۱۰۰ عدد آموکسی‌سیلین؛ بی‌فرهنگی دارویی

وزیر بهداشت با اشاره به وضعیت خوب تامین سرم و داروهای اساسی و با بیان اینکه کمبود داروهای اساسی نسبت به قبل از جنگ، کاهش یافته، در عین حال بر تجویز و مصرف منطقی داروها بویژه آنتی‌بیوتیک‌ها تاکید کرد.

 معاون وزیر بهداشت: تزریق واکسن هاری سالانه ۶۵ میلیون دلار برای دولت هزینه دارد
۴ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

معاون وزیر بهداشت: تزریق واکسن هاری سالانه ۶۵ میلیون دلار برای دولت هزینه دارد

معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سالانه ۴۰۰ هزار سگ گزیدگی در کشور اتفاق می افتد که برای تزریق واکسن این افراد دولت ۶۵ میلیون دلار هزینه می کند.

 کاهش ماندگاری محموله‌های غذایی در گمرک
۵ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

کاهش ماندگاری محموله‌های غذایی در گمرک

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از کاهش زمان ماندگاری محموله‌های غذایی وارداتی در گمرک خبر داد.

چهارشنبه ۱ مهر ۱۴۰۵ - 23 September 2026