قیمت طلا امروز




 سایت سلامت نیوز / ۳۹ ساعت قبل

تکذیب کمبود بحرانی لنز چشم در سیستان‌ و بلوچستان

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با رد وجود کمبود بحرانی لنزهای چشمی در استان گفت کمبودهای گزارش‌شده مربوط به بازه‌ای کوتاه و برخی شماره‌ها یا سایزهای خاص بوده و اکنون تأمین این اقلام در وضعیت مناسبی قرار دارد.
 تکذیب کمبود بحرانی لنز چشم در سیستان‌ و بلوچستان

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به انتشار خبری درباره کمبود لنز چشمی در سیستان و بلوچستان، گفت: کمبود مطرح‌شده مربوط به یک بازه زمانی مشخص و زمانی بوده است که محموله‌های لنز در مسیر ورود به استان قرار داشتند و هنوز به استان نرسیده بودند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایفدانا، محمدمهدی واحدی با بیان اینکه در حال حاضر مشکل جدی در تأمین لنزهای چشمی وجود ندارد، اظهار کرد: بر اساس بررسی‌ها و ارزیابی‌های انجام‌شده، در شرایط فعلی کمبود بحرانی لنز چشمی در استان وجود ندارد و تأمین این اقلام در وضعیت مناسبی قرار دارد.

وی افزود: با توجه به اینکه زاهدان به عنوان یکی از قطب‌های ارائه خدمات چشم‌پزشکی در منطقه شناخته می‌شود، علاوه بر بیماران استان، مراجعه‌کنندگانی از استان‌های همجوار و حتی سایر مناطق کشور نیز برای دریافت خدمات چشم‌پزشکی به زاهدان مراجعه می‌کنند؛ بنابراین ممکن است در مقاطع زمانی خاص، تقاضا برای برخی انواع لنز افزایش پیدا کند. …




 اخبار جدید

 رژیم بودویگ چیست؟ آیا واقعا می تواند به درمان سرطان کمک کند؟
۷ ساعت قبل / سایت عصرایران

رژیم بودویگ چیست؟ آیا واقعا می تواند به درمان سرطان کمک کند؟

رژیم بودویگ بر پایه روغن بذر کتان و پنیر کاتیج طراحی شده است. اما آیا این رژیم واقعا می تواند رشد سرطان را کند کند؟

 چرا وقتی از پا در آمدیم به روانپزشک مراجعه می‌کنیم؟ | تحمل ناکامی را باید از کودکی یاد گرفت
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

چرا وقتی از پا در آمدیم به روانپزشک مراجعه می‌کنیم؟ | تحمل ناکامی را باید از کودکی یاد گرفت

گاهی فشارهای روانی آن‌قدر شدید می‌شود که نه‌تنها مدیتیشن و مراقبت‌های فردی جواب نمی‌دهد، بلکه ادامه زندگی روزمره و ارتباط با دیگران هم مختل می‌شود.

 افزایش موارد کرونا در یک ماه اخیر؛ همزمانی کووید و آنفلوانزا در آستانه پاییز/ «هزینه درمان، بیماران را از مراجعه به پزشک منصرف کرده است»
۹ ساعت قبل / سایت دیدبان ایران

افزایش موارد کرونا در یک ماه اخیر؛ همزمانی کووید و آنفلوانزا در آستانه پاییز/ «هزینه درمان، بیماران را از مراجعه به پزشک منصرف کرده است»

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با اشاره به افزایش موارد ابتلا به کرونا طی یک ماه اخیر به خبرآنلاین می‌گوید: «بسیاری از مبتلایان با تصور سرماخوردگی یا آنفلوانزای خفیف در خانه خوددرمانی می‌کنند و در آمارهای رسمی ثبت نمی‌شوند؛ از سوی دیگر، افزایش هزینه‌های ویزیت، دارو و آزمایش نیز باعث شده برخی بیماران مراجعه به پزشک را به تعویق بیندازند؛ موضوعی که می‌تواند به پیشرفت بیماری و حتی نیاز به بستری منجر شود.»

سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026