قیمت طلا امروز




 سایت سلامت نیوز / ۱۴۰۵/۰۶/۱۰

تحریک طناب نخاعی باعث بهبود قدرت بازو و تحرک در بازماندگان سکته می‌شود

یک مطالعه در مقیاس کوچک نشان داده است که تحریک نخاع ممکن است به بازماندگان سکته کمک کند تا قدرت بازو و تحرک دست خود را بهبود بخشند.
 تحریک طناب نخاعی باعث بهبود قدرت بازو و تحرک در بازماندگان سکته می‌شود

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مدیسن نت، محققان اخیراً گزارش دادند، هفت بازمانده از سکته مغزی که از ضعف عضلانی شدید رنج می بردند، با تحریک ستون فقرات شان از طریق پالس های الکتریکی، به طور متوسط ۳۲ درصد افزایش قدرت بازو را تجربه کردند.

به گفته محققان، آنها همچنین در تحرک کلی بازو و کاهش سفتی عضلانی بهبود یافتند، و برخی نیز شاهد تحرک بهتر دست و انگشتان خود بودند.

«مارکو کاپوگرسو»، یکی از محققین ارشد و استادیار جراحی مغز و اعصاب و مدیر آزمایشگاه تحریک نخاع در مرکز پزشکی دانشگاه پیتسبورگ، در یک بیانیه خبری گفت: «این رویکرد برای کمک به حرکت سریع بازوها، حتی سال‌ها پس از سکته مغزی طراحی شده است.»

کاپوگرسو گفت: «با تحریک نخاع، می‌توانیم فوراً اجازه دهیم اتصالات باقی‌مانده بین مغز و نخاع کارآمدتر کار کنند و حرکت بهتری را ممکن می‌سازند.» …




 اخبار جدید

 باید از همه مسیرها برای تأمین دارو استفاده کنیم - اکونیوز
۱۶ ساعت قبل / سایت اکونیوز

باید از همه مسیرها برای تأمین دارو استفاده کنیم - اکونیوز

اقتصاد ایران: در سایه تحریم های جدید و سخت تر شدن مسیرهای واردات، تأمین دارو وارد مرحله ای تازه شده؛ حسین کرمانپور، سخنگوی وزارت بهداشت از تلاش برای حفظ زن

 وسواس جنسی؛ از افکار مزاحم تا اضطراب و احساس گناه
۱۰ ساعت قبل / سایت فرتاک

وسواس جنسی؛ از افکار مزاحم تا اضطراب و احساس گناه

افکار جنسی ناخواسته می‌توانند فرد را وارد چرخه‌ای از اضطراب، بررسی مداوم و اطمینان‌خواهی کنند؛ اما این وضعیت قابل بررسی و درمان است.

 تغییرات در طرح مکمل یاری؛ تلاش برای کاهش کم‌خونی دانش‌آموزان دختر
۲ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

تغییرات در طرح مکمل یاری؛ تلاش برای کاهش کم‌خونی دانش‌آموزان دختر

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، از اجرای طرح مکمل‌یاری آهن و ویتامین D در مدارس کشور خبر داد.

 قیمت واکسن آنفلوانزا اعلام شد
۱۸ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

قیمت واکسن آنفلوانزا اعلام شد

سخنگوی انجمن داروسازان ایران، قیمت واکسن آنفلوانزا برای مصرف کننده را، دو میلیون و ۱۸۵ هزار تومان اعلام کرد.

جمعه ۳ مهر ۱۴۰۵ - 25 September 2026