قیمت طلا امروز




 سایت سلامت نیوز / ۴ ساعت قبل

هشدار درباره تبلیغات آمپول‌های لاغری / سلامت را قربانی عدد روی ترازو نکنید

مدیرکل دفتر پایش و نظارت بر مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو با هشدار نسبت به تبلیغات گسترده و گاه فریبنده داروهای کاهش وزن تاکید کرد: لاغری زمانی ارزشمند است که در خدمت سلامت باشد، نه اینکه سلامت فرد برای رسیدن به عددی خاص روی ترازو یا الگوهای تبلیغاتی زیبایی قربانی شود.
 هشدار درباره تبلیغات آمپول‌های لاغری / سلامت را قربانی عدد روی ترازو نکنید

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا؛ دکتر نازیلا یوسفی، مدیرکل دفتر پایش و نظارت بر مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، با اشاره به تبلیغات گسترده آمپول‌های کاهش وزن با نام‌های تجاری مختلف گفت: این تبلیغات ممکن است این تصور را ایجاد کند که صرف کاهش وزن، فارغ از علت و شیوه آن، یک موفقیت محسوب می‌شود؛ در حالی که اگر لاغری به قیمت آسیب به سلامت تمام شود، با هدف اصلی درمان در تضاد است.

وی افزود: لاغری زمانی ارزشمند است که در خدمت سلامت باشد، نه اینکه سلامت افراد برای رسیدن به یک عدد خاص روی ترازو یا برخورداری از یک تصویر تبلیغاتی از زیبایی قربانی شود. تبدیل لاغری به یک ارزش مطلق و تشویق افراد به کاهش سریع وزن، بدون توجه به علت چاقی، نیاز واقعی بدن و شرایط پزشکی، می‌تواند به مصرف غیرمنطقی داروهای کاهش وزن منجر شود.

یوسفی تاکید کرد: آمپول‌ها و داروهای کاهش وزن، معجزه‌ای برای همه افراد و راهکاری برای کاهش چند کیلوگرم وزن با هدف زیبایی نیستند. این داروها مانند هر داروی دیگری برای درمان یک بیماری تجویز می‌شوند و مصرف آنها باید بر اساس شرایط پزشکی فرد و با تشخیص پزشک انجام شود. …




 اخبار جدید

 شیوع ۳۵ درصدی کبد چرب در ایران؛ افزایش خطر سرطان‌های گوارشی
۴ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

شیوع ۳۵ درصدی کبد چرب در ایران؛ افزایش خطر سرطان‌های گوارشی

معاون آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پزشکی، با اشاره به شیوع حدود ۳۵ درصدی کبد چرب در مطالعات انجام‌شده، نسبت به افزایش این بیماری در پی کم‌تحرکی و چاقی هشدار داد.

 داروی بیماران خاص به بازار آزاد سپرده نشده است
۵ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

داروی بیماران خاص به بازار آزاد سپرده نشده است

مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو با تأکید بر ضرورت دقت در خوانش و تفسیر تصمیمات مرتبط با تأمین دارو گفت: تبدیل یک تصمیم درباره نحوه تأمین ارز برخی گروه‌های محدود از اقلام دارویی به این ادعا که داروی بیماران سرطانی، تالاسمی، دیالیزی و مبتلا به ام‌اس به بازار آزاد سپرده شده، با محتوای نامه و واقعیت نظام تأمین دارو فاصله جدی دارد.

 تریاک هست، اما شربت تریاک نیست! معمای یک کمبود عجیب
۵ ساعت قبل / سایت عصرایران

تریاک هست، اما شربت تریاک نیست! معمای یک کمبود عجیب

بخش قابل توجهی از بیماران تحت درمان نگهدارنده در صورت عدم دسترسی به دارو، احتمال بازگشت به مصرف تریاک، شیره یا هروئین خیابانی را دارند.

 کشف کارگاه‌های زیرزمینی ریپَک مکمل‌های ورزشی تقلبی در گاندی و وزرا
۵ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

کشف کارگاه‌های زیرزمینی ریپَک مکمل‌های ورزشی تقلبی در گاندی و وزرا

مدیرکل دفتر بازرسی و مدیریت عملکرد سازمان غذا و دارو، از کشف و ضبط مکمل‌های ورزشی تقلبی در دو واحد مسکونی در مناطق گاندی و وزرا و توقیف دو کامیون مرتبط با این فعالیت غیرمجاز خبر داد.

 خطر آلودگی هوا فقط برای ریه‌ها نیست
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

خطر آلودگی هوا فقط برای ریه‌ها نیست

آلودگی هوا همچنان یکی از مهم‌ترین خطرهای محیطی برای سلامت انسان در سراسر جهان محسوب می‌شود و هر ساله با حدود ۶.۶ میلیون مرگ ارتباط دارد.

 گرانی دارو از گلوگاه واردات
۲ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

گرانی دارو از گلوگاه واردات

تغییر مسیر واردات به حمل هوایی، هزینه تأمین مواد اولیه و قیمت تمام‌شده دارو را افزایش داده است

دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ - 7 September 2026